Horecameubilair
outlet
0
Selecteer een pagina
Laagste prijsgarantie Cash & Carry Transportservice 5500 m² voorraad
Laagste prijsgarantie
Cash & Carry
Transportservice
5500 m² voorraad

Resultaat 1–28 van de 54 resultaten wordt getoond

Vintage stoelen

Vintage stoelen: onmisbaar materiaal

Een stoel is één van de meest onmisbare en bepalende zaken in zo goed als elk interieur. Het is een gegeven dat geldt voor een particulier alsook een zakelijk interieur. Het spreekt immers voor zich dat er een plaats dient te zijn om comfortabel te kunnen zitten. De volgende vraag wordt dan waarom u het zou houden bij enkel maar comfortabel zitten? Zeker in een zakelijke context is het de bedoeling om een streepje voor te hebben op de concurrentie. Zeker in de zakelijke context zijn het details die het verschil maken. Een dergelijk detail kan de aanschaf van vintage stoelen zijn die niet alleen comfortabel zitten maar ook een geheel eigen look met zich meebrengen. Combineer de vintage stoelen met een vintage tafel voor die echte finishing touch die uw interieur dat unieke karakter geeft. Om een dergelijk origineel stuk terug te vinden bent u bij Super Seat alvast aan het goede adres. Als grootste opkoper van gebruikte horeca meubels in de Benelux weten wij niet alleen het één en ander over stijl maar hebben we bovendien een gigantisch aanbod voor u in petto. Als u weet wat u zoekt helpen wij u graag het te vinden!
Vintage stoelen: wat is uw stijl?
Logischerwijze hebben geen twee mensen ter wereld exact dezelfde smaak. Voor de aankleding van uw interieur is het dan ook vooral belangrijk om uw eigen stijl te vinden en te volgen. In ons ruime assortiment kunt u van elk mogelijk type stoel voorbeelden terugvinden. Er zijn tweedehands stoelen met een futuristische look, met een moderne vibe of modellen die zo uit de antiekwinkel weggelopen lijken te zijn. Of misschien opteert u liever voor een echte design stoel? Het enige dat al deze vintage stoelen met elkaar gemeen hebben? Dat ze kwaliteit bieden voor een lage prijs. De prijs is het bewijs is dan ook niet voor niets ons motto. Waar het bij veel winkels en aanbieders een heuse uitdaging kan zijn om de juiste balans te vinden tussen prijs en kwaliteit is dat bij ons wel even anders. De vintage stoelen uit ons assortiment zijn tweedehands maar gecontroleerd op kwaliteit. Wij zorgen er dan ook voor dat enkel stukken die een tweede leven verdienen dat ook krijgen.

Vintage stoelen: ontwerp en materiaal

Omdat wij de grootste opkoper van gebruikt horeca meubilair zijn in de Benelux hebben we een ruim assortiment ter beschikking en is zo goed als alles direct leverbaar. U hoeft u dus geen zorgen te maken over dat vervelende en ellenlange wachten op uw aankopen. De vraag die u zich beter wel stelt: welk materiaal wenst u voor uw vintage stoelen? Zo zijn materialen als rotan en gevlochten metaal aan een opmars bezig maar is ook leer nog altijd zeer populair. Veel zal natuurlijk ook afhangen van het feit of u stoelen zoekt voor binnen of buiten. Zoekt u vintage stoelen voor in de tuin? Dan valt het aan te raden om toch maar kunststof te overwegen: dit heeft weinig onderhoud nodig en kan ook wel tegen een stootje. Een houten stoel geeft dan weer een eigen stijl maar is ook net wat minder praktisch. Of misschien hebt u wel een zaak die gebaat zou zijn bij de aanschaf van wat klapstoelen? Wat uw wens ook is: het is mogelijk.

Vintage stoel: wat u moet weten

Een set vintage stoelen gevonden die helemaal uw hart heeft gestolen? Dan liggen er nog diverse opties voor u open. Zo kunt u ook met ons contact opnemen voor het verhuur van onze artikelen. Alle artikelen zijn immers na overleg ook beschikbaar om te verhuren. Een mooie tussenoplossing voor wie toch nog met enkele twijfels kampt of voor wie dringend stoelen nodig heeft voor een evenement. Daarnaast is het ook mogelijk om een bestaande partij meubilair te verkopen aan ons of in te ruilen tegen een stel vintage stoelen die u echt wenst. Belangrijke informatie daarbij is nog dat iedere aankoop vooraf dient betaald te worden en levering na overleg met Super Seat mogelijk is. Hulp nodig bij het zoeken naar uw droommeubilair of zit u nog met een vraag?

Aarzel dan niet om contact op te nemen. Wij helpen u graag verder!