Horecameubilair
outlet
0
Selecteer een pagina
Laagste prijsgarantie Cash & Carry Transportservice 5500 m² voorraad
Laagste prijsgarantie
Cash & Carry
Transportservice
5500 m² voorraad

Vintage stoelen in Rotterdam

Opent u een zaak in onze mooie havenstad en bent u op zoek naar de juiste inrichting? Met vintage stoelen uit Rotterdam zit u gebeiteld. Vintage staat bij veel mensen voor duur of versleten en in slechte staat. Laat ons aanbod u het tegendeel bewijzen, want met het ons aanbod van vintage stoelen in Rotterdam slaat u de plank nooit mis.

Bekijk onze vintage stoelen

Vintage stoelen in Rotterdam en wijde omstreken

Onder de rook van Rotterdam bevindt zich Super Seat, uw partner op het gebied van tweedehands horeca meubilair. Voor vintage stoelen uit Rotterdam vent u bij ons goed. Onze stoelen voldoen aan alle kwaliteitseisen en bieden wij u aan tegen lage prijzen. Onze collectie is bijzonder uitgebreid zodat u altijd de keuze voor merken, modellen en kleur kunt maken die bij u en uw zaak past. Vintage stoelen in Rotterdam zijn zowel voor buiten als voor binnen verkrijgbaar, zoals de Tolix stoel voor buiten.

Bij Super Seat uw vintage stoelen uit Rotterdam kopen

Onze producten verkopen zichzelf. Desalniettemin willen wij u wijzen op de voordelen van het online kopen van uw vintage stoelen in Rotterdam. Vooropgesteld staat dat u winkelt wanneer het u uitkomt, vanuit het comfort van uw woning of zaak. Wij leveren altijd direct uit voorraad waardoor de bezorging van uw bestelling nooit lang op zich laat wachten. De lage prijzen die wij hanteren ontstaan door onze slimme manier van inkopen. Bij alle producten bij ons op de site staat altijd vermeld hoeveel stuks er op dat moment nog op voorraad zijn. Daarom koopt u uw vintage stoelen in Rotterdam bij Super Seat.

Bekijk hier onze stoelen

>

Kom ook eens langs
in onze showroom

Plantijnweg 20
4104 BB Culemborg


Maandag t/m Vrijdag
van 10:00 tot 17:00uur

WAT IS SUPERSEAT

Super Seat is de grootste nieuw en gebruikt horeca meubilair opkoper van de Benelux. Wij hebben altijd een zeer ruime voorraad, direct leverbaar tegen lage prijzen. Ons assortiment bestaat o.a. uit gebruikte caféstoelen, tweedehands en nieuwe klapstoelen, gebruikte design/vintage stoelen, tweedehands stackchairs en stapelstoelen. Ook een uitgebreide tweedehands lounge collectie en nog veel meer! Neem gerust een kijkje in de shop voor de gehele collectie van nieuw en tweedehands horecameubilair. Geregeld wordt de collectie aangevuld met een nieuw assortiment. Schrijf je dus onderaan in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste binnenkomers.