Steeds meer ondernemers in de horeca kiezen voor een vintage uitstraling. Meubilair uit een bepaalde periode straalt vaak ook de sfeer van die periode uit en dat is vaak wat de horecaondernemers ook voor ogen hebben. Geen gekke keuze, want hebben we niet allemaal die hang naar vroeger, toen alles nog beter was?

Uitstraling met vintage

Vintage is kenmerkend voor een bepaalde tijd of periode en is ook in die periode gemaakt, iets anders dus dan retro. Door te kiezen voor vintage kies je in elk geval voor een stijl, voor uniformiteit en wil je en bepaalde sfeer uitstralen. Belangrijke stappen voor elke horecaondernemer. Met vintage horecameubilair kan dat prima. Je ziet ook steeds meer vintage terug in de horeca, al is het nog vaak slechts in onderdelen. Overigens kun je elk ruimte prima aankleden met vintage accessoires, en ook die accessoires helpen om een sfeervol geheel te creëren. Horecameubilair is in allerlei stijlen verkrijgbaar en er is een ruim aanbod aan vintage meubilair. Denk allen maar eens aan stoelen voor binnen en buiten, al dan niet met armleuningen en beschikbaar in allerlei kleuren. Steeds vaker zie je ook de wandbankjes voor binnen en buiten. Vintage is nog steeds in opmars en dergelijk horecameubilair zorgt sneller voor sfeer en uitstraling.

Feest der herkenning

Vintage in tafels, stoelen en eetbankjes, je hebt ze allemaal in vintage stijl. Vintage is een feest der herkenning en even wanen we ons weer terug in die tijd. Kiezen voor vintage werkt uitnodigend voor mensen die immers altijd wel herkenbare tafels, stoelen of accessoires zien waaraan ze vaak speciale herinneringen hebben. Kiezen voor vintage is zo gek nog niet, het trekt een bepaald publiek en er komt ook steeds meer op de markt beschikbaar om zo met vintage horecameubilair toch weer een geheel eigen stijl te bepalen. Vintage is gewoon meubilair, en dus verkrijgbaar in alle soorten en maten en uitvoeringen en toepasbaar voor zowel binnen als voor buiten. Uitstraling is uitermate belangrijk voor elke horecagelegenheid, maak er wat betreft de aangeboden vintage meubels dus ook geen allegaartje van en ga voor eenheid, ga voor meubilair dat echt bij elkaar past. En dat kan prima met vintage.

Wisselend aanbod

Behalve horecameubilair in de vintage stijl, bieden we in onze webshop horecameubilair in tal van verschillende stijlen aan. Van tafels en stoelen tot bankjes, wij hebben alles op het gebied van horecameubilair en mogen ons ondertussen de grootste inkoper van de Benelux noemen, iets waar we tros op zijn. In onze webshop vind je buitengewoon scherp geprijsd meubilair dat overigens altijd van uitstekende kwaliteit is. Dat we de grootste zijn wil natuurlijk niet zeggen dat we stilzitten, en dus is het verstandig om zeer regelmatig een bezoek aan onze webshop te brengen om kennis te nemen van dat wisselende en aantrekkelijke aanbod. Als je je hier inschrijft voor onze gratis nieuwsbrief blijf je ook op de hoogte van ons steeds wisselende aanbod van goed en betaalbaar horecameubilair.

Vintage meubelen te koop

Behalve caféstoelen, tafels en complete loungesets, bieden we ook vintage meubels te koop aan. Het zegt veel over ons gevarieerde aanbod en ons oog voor mooie stoelen en aantrekkelijke stijlen voor in de horeca. Met vintage meubelen maak je het verschil, mits het uiteraard ook kwalitatief goede meubels zijn die comfort bieden en solide zijn.

Vintage meubelen te koop tegen de laagste prijzen
Als grootste opkoper van gebruikt horecameubilair bieden we een enorm aanbod horecameubilair. Je vindt bij ons alle stijlen meubels terug en dus bieden we ook vintage meubelen te koop aan. Vintage brengt ons terug naar vervlogen tijden, naar meubels die we allemaal ergens van kennen en die ons behalve aan een periode of tijdperk ook in die periode geproduceerd zijn. Met vintage meubelen breng je sfeer in elke ruimte en wordt een bezoek aan een horecazaak een feest der herkenning.  Vooral vintage stoelen zie je tegenwoordig veel in de horeca. Vintage speekt iedereen aan en deze stijl horecameubilair is populair. Ook de bekende vintage bankjes, ook in fraai lederen uitvoering, scoren prima.

Vintage en andere stijlen

Vintage is en van de vele stijlen die je kunt kiezen voor je zaak. De uitstraling van je bedrijf is ook erg belangrijk. Meubels die bij elkaar passen staan niet alleen beter dan een bijeen gezocht rommeltje, de klant zal ook veel eerder voor een zaak die eenheid uitstraalt kiezen. Op de een of andere manier geeft dit de klant een beter gevoel. Stoelen, tafels, bankjes, loungesets en andere horeca meubels koop je hier met laagste prijs garantie. In onze collectie hebben we veel gebruikte meubels. Deze meubels hebben echter niets aan kwaliteit ingeboet en kunnen nog prima jarenlang mee. Uiteraard verkopen we ook nieuwe producten in alle mogelijke stijlen, kleuren en maten.

Met vintage meubels terug in de tijd

Hoewel vintage ons terug in de tijd brengt, is de ontwikkeling die horecameubilair heeft doorgemaakt juist stormachtig. In sneltreinvaart zijn de meubels volwaardige en comfortabele meubels geworden. De klant legt de lat steeds hogere en behalve dat je als ondernemer dus kiest voor uitstraling en een fraai ingerichte ruimte, zorg je ook voor comfortabel meubilair. Hoe fraai je zaak ook is, als de vintage stoel niet lekker zit, dan houdt de klant toch een minder prettig gevoel over aan het etentje in jouw zaak. En dat wil je uiteraard niet. Kwestie dus van uitstraling combineren met stevigheid en comfort. Dan zit je altijd goed.

Altijd de laagste prijs

Als je hier niet de door jou gewenste vintage meubels vindt, dan vind je dat echt nergens. Dan is het overigens wel zaak om zeer regelmatig onze webshop te checken. Want wat er vandaag niet is, kan er morgenvroeg bij wijze van spreken wel zijn en zie je nu een groot aanbod vintage meubels, dat meubilair kan overmorgen wel allemaal weer weg zijn. Abonneer je op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van ons interessante en zeer voordelige aanbod. We leveren uit voorraad en je betaal bij ons dus altijd de laagste prijs.

Bekijk hier onze stoelen

>

Kom ook eens langs
in onze showroom

Plantijnweg 20
4104 BB Culemborg


Maandag t/m Vrijdag
van 10:00 tot 17:00uur

WAT IS SUPERSEAT

Super Seat is de grootste gebruikt horeca meubilair opkoper van de Benelux. Wij hebben altijd een zeer ruime voorraad, direct leverbaar tegen lage prijzen. Ons assortiment bestaat o.a. uit gebruikte caféstoelen, tweedehands klapstoelen, gebruikte design/vintage stoelen, tweedehands stackchairs en stapelstoelen. Ook een uitgebreide tweedehands lounge collectie en nog veel meer! Neem gerust een kijkje in de shop voor de gehele collectie van tweedehands horecameubilair. Geregeld wordt de collectie aangevuld met een nieuw assortiment. Schrijf je dus onderaan in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste binnenkomers.