Horecameubilair
outlet
0
Selecteer een pagina
Laagste prijsgarantie Cash & Carry Transportservice 5500 m² voorraad
Laagste prijsgarantie
Cash & Carry
Transportservice
5500 m² voorraad

Vintage eettafel stoelen van de juiste kwaliteit

Bent u op zoek naar een sfeervolle inrichting voor uw zaak? Overweeg dan eens de aankoop van tweedehands design stoelen. Mensen zijn snel huiverig als het om het kopen van tweedehands meubelen gaat. Zo zou de kwaliteit slecht zijn en zien de vintage style stoelen er slecht uit. Niets is minder waar want wij kopen alleen kwalitatief hoogstaande vintage eettafel stoelen in.

Bekijk ons vintage tafels

Een stijl creëren die bij u past met vintage eettafel stoelen

De keuze op het gebied van vintage eettafel stoelen is bijzonder uitgebreid. Ongeacht welke kleur u zoekt, bij Super Seat vindt u altijd de stijl die bij u en de uitstraling van uw zaak past. U wilt dat uw klanten comfortabel zitten in een sfeervolle zaak. Maak daarom een keuze uit het ruime aanbod merken en modellen, zoals de Tolix stoelen die tweedehands zijn. Robuuste stoelen of lichtgewicht stoelen, het is allemaal mogelijk. Ook voor de inrichting van uw terras slaagt u met het aanbod tweedehands horeca meubilair wat wij aanbieden altijd.

De vintage eettafel stoelen van Super Seat

Wij kopen altijd groot in waardoor u bij ons ook terecht kunt voor een partij gebruikte stoelen. Door onze slimme manier van inkopen kunnen wij u vintage eettafel stoelen tegen een lage prijs aanbieden. Super Seat levert direct uit voorraad zodat u snel over uw nieuwe tweedehands aankopen kunt beschikken.

Bekijk hier onze stoelen

>

Kom ook eens langs
in onze showroom

Plantijnweg 20
4104 BB Culemborg


Maandag t/m Vrijdag
van 10:00 tot 17:00uur

WAT IS SUPERSEAT

Super Seat is de grootste nieuw en gebruikt horeca meubilair opkoper van de Benelux. Wij hebben altijd een zeer ruime voorraad, direct leverbaar tegen lage prijzen. Ons assortiment bestaat o.a. uit gebruikte caféstoelen, tweedehands en nieuwe klapstoelen, gebruikte design/vintage stoelen, tweedehands stackchairs en stapelstoelen. Ook een uitgebreide tweedehands lounge collectie en nog veel meer! Neem gerust een kijkje in de shop voor de gehele collectie van nieuw en tweedehands horecameubilair. Geregeld wordt de collectie aangevuld met een nieuw assortiment. Schrijf je dus onderaan in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste binnenkomers.