Horecameubilair
outlet
0
Selecteer een pagina
Laagste prijsgarantie Cash & Carry Transportservice 5500 m² voorraad
Laagste prijsgarantie
Cash & Carry
Transportservice
5500 m² voorraad

Vintage design stoelen goedkoop kopen

Bent u klaar voor het leukste onderdeel van het kopen van een eigen zaak? Dan is het tijd om na te denken over hoe u uw zaak wilt inrichten. We hoeven u niet te vertellen dat een inrichting smaakgevoelig is. De hoogste prioriteit hoort klanten aantrekken en vasthouden te zijn. Uw klanten dienen op hun gemak te zijn in uw onderneming. Kiest u dan voor een compleet nieuwe inrichting of gaat u liever voor vintage design stoelen? Vintage meubels hebben als beeld versleten en smoezelig te zijn, maar tijdens een bezoek in onze shop wordt het tegendeel bewezen.

Bekijk onze vintage stoelen

Vintage design stoelen: een dure uitstraling tegen een lage prijs

Wanneer u kiest voor vintage design stoelen van Super Seat dan kiest u voor een luxe uitstraling tegen een betaalbare prijs. Laat u vooral niet afschrikken door de woorden vintage style stoelen! De vintage design stoelen die wij u aanbieden zijn stoelen van hoge kwaliteit waar u uw klanten met een gerust hart comfortabel op kunt laten zitten. Werp eens een blik op de vele modellen, kleuren en merken die wij in ons assortiment hebben, bijvoorbeeld Tolix stoelen.

Vintage design stoelen online kopen

Kies voor het gemak van online shoppen voor vintage design stoelen waar en wanneer u dat uitkomt. Wij leveren onze producten direct uit onze ruime voorraad waardoor wij snel uitleveren. Wij bieden u een partij gebruikte stoelen tegen een bijzonder lage prijs. Heeft u wensen of vragen, informeer dan bij de klantenservice voor de mogelijkheden.

Bekijk hier onze stoelen

>

Kom ook eens langs
in onze showroom

Plantijnweg 20
4104 BB Culemborg


Maandag t/m Vrijdag
van 10:00 tot 17:00uur

WAT IS SUPERSEAT

Super Seat is de grootste nieuw en gebruikt horeca meubilair opkoper van de Benelux. Wij hebben altijd een zeer ruime voorraad, direct leverbaar tegen lage prijzen. Ons assortiment bestaat o.a. uit gebruikte caféstoelen, tweedehands en nieuwe klapstoelen, gebruikte design/vintage stoelen, tweedehands stackchairs en stapelstoelen. Ook een uitgebreide tweedehands lounge collectie en nog veel meer! Neem gerust een kijkje in de shop voor de gehele collectie van nieuw en tweedehands horecameubilair. Geregeld wordt de collectie aangevuld met een nieuw assortiment. Schrijf je dus onderaan in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste binnenkomers.