Horecameubilair
outlet
0
Selecteer een pagina
Laagste prijsgarantie Cash & Carry Transportservice 5500 m² voorraad
Laagste prijsgarantie
Cash & Carry
Transportservice
5500 m² voorraad

De voorkeur voor tweedehands meubilair voor de horeca

Nieuwe meubels hebben bij veel mensen de voorkeur wanneer hun zaak moet worden ingericht. Tweedehands meubilair voor de horeca speelt daardoor een ondergeschikte rol. Dat is erg jammer, want tweedehands meubilair voor de horeca kan doorgaans nog heel goed gebruikt worden. Bijvoorbeeld bij gebruikte stoelen denken mensen al gauw aan lelijke versleten stoelen in slechte staat. Dat deze vlieger niet altijd opgaat, merkt u wanneer u rondkijkt in ons aanbod vintage meubels.

Bekijk ons horeca meubilair

Tweedehands meubilair voor de horeca: voor elk wat wils

Zoveel smaken, zoveel wensen. En wie zijn wij als wij niet voldoen aan al die verschillende smaken? Daarom vindt u bij ons tweedehands meubilair voor de horeca die voor oneindig veel toepassingen geschikt zijn. U kunt bij ons onder andere terecht voor vintage bureaustoelen, design tafels en tweedehands barkrukken. Wij bieden een uiteenlopend assortiment kleuren, modellen en merken. Kiest u voor die handige inklapbare tafels en stapelbare stoelen of heeft u liever massieve vintage meubels. Hoe het ook zij, laat u bij het maken van een keuze inspireren door ons veelzijdige aanbod.

Tweedehands meubilair voor de horeca bij Super Seat

Eigenlijk verkopen onze tweedehands meubelen zichzelf, desondanks melden wij u graag de voordelen van het kopen van uw tweedehands horeca meubelen bij ons in de shop. Denk eens aan de lage prijzen waartegen wij onze producten aanbieden, of de snelle levering doordat wij direct uit onze voorraad leveren, zet daarbij nog eens een kundige klantenservice en het kan niet anders dan dat u uw tweedehands meubilair voor de horeca bij Super Seat moet bestellen.

Bekijk hier onze stoelen

>

Kom ook eens langs
in onze showroom

Plantijnweg 20
4104 BB Culemborg


Maandag t/m Vrijdag
van 10:00 tot 17:00uur

WAT IS SUPERSEAT

Super Seat is de grootste nieuw en gebruikt horeca meubilair opkoper van de Benelux. Wij hebben altijd een zeer ruime voorraad, direct leverbaar tegen lage prijzen. Ons assortiment bestaat o.a. uit gebruikte caféstoelen, tweedehands en nieuwe klapstoelen, gebruikte design/vintage stoelen, tweedehands stackchairs en stapelstoelen. Ook een uitgebreide tweedehands lounge collectie en nog veel meer! Neem gerust een kijkje in de shop voor de gehele collectie van nieuw en tweedehands horecameubilair. Geregeld wordt de collectie aangevuld met een nieuw assortiment. Schrijf je dus onderaan in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste binnenkomers.