Horecameubilair
outlet
0
Selecteer een pagina
Laagste prijsgarantie Cash & Carry Transportservice 5500 m² voorraad
Laagste prijsgarantie
Cash & Carry
Transportservice
5500 m² voorraad

Tweedehands horeca stoelen en tafels

Bekijk al onze horeca producten

Gebruikte horeca meubels: vindt wat u zoekt!

Het interieur van een zaak is als het ware het visitekaartje. Een visitekaartje dat klanten kan lokken of klanten net kan afstoten. Het hoeft dan ook niet gezegd worden dat het belang van een aanlokkelijk en degelijk interieur niet overschat kan worden. Naast het uiterlijk ervan is het ook belangrijk dat een inrichting praktisch is. Als eigenaar hebt u niet veel aan een wondermooi design dat geen ruimte laat om uw beroep daadwerkelijk uit te oefenen. Het is kwestie van een goede balans zoeken tussen praktisch gemak, esthetische kwaliteiten en het kostenplaatje. Horeca interieur tweedehands kan daarbij exact zijn wat u zoekt. Praktisch bruikbaar, een assortiment dat ruim genoeg is om iets naar uw smaak te vinden en bovendien tegen een bijzonder scherpe prijs. Zo hoeft u geen fortuin uit te geven aan het interieur van uw dromen.

Tweedehands horeca stoelen en tafels: voor al uw wensen

Stoelen en tafels komen er in alle vormen, kleuren en in diverse materialen. U kunt er echter gerust op zijn dat wat u ook zoekt te vinden is in ons ruime assortiment. Super Seat is dan ook niet voor niets de grootste inkoper van tweedehands horeca materiaal in de Benelux. Dat betekent dat zo goed als elke bestelling direct uit voorraad leverbaar is en wij voor elke situatie wel iets in voorraad hebben. Zoekt u stapelstoelen om een terras op te bouwen? Vintage stoelen voor die retrosfeer die u al tijden wens te scheppen of klaptafels en stoelen voor een evenement of gewoon omdat het zo heerlijk praktisch is? Wat u ook zoekt en in welk materiaal ook: wij hebben het op voorraad. Een stoel in metaal? Rotan stoelen voor in de tuin? Een design stoel als echte eye-catcher in de zaak? De mogelijkheden bij tweedehands stoelen zijn zo goed als eindeloos.

Gebruikte horeca meubels: zo goed als nieuw

Een partij tweedehands horeca stoelen en tafels krijgt al snel de reputatie mee dat het wel versleten zal zijn, dat het wel rommel zal zijn. Niets is echter minder waar. Waar het zeker correct is dat het interieur van heel wat horeca zaken tot op de draad versleten is geldt dat niet voor het assortiment van Super Seat. U krijgt kwaliteitsmeubilair tegen een scherpe prijs dat met gemak nog jaren mee kan gaan. Voor aankoop van tweedehands meubilair controleren we de staat en waar nodig worden ook herstellingen doorgevoerd. Zo hebt u als nieuwe koper een partij gebruikte horeca meubels in handen die net nieuw lijken. Bovendien wordt de collectie geregeld aangevuld met nieuwe partijen tweedehands horeca stoelen en tafels. Het is dan ook een goed idee om u in te schrijven op de nieuwsbrief: zo blijft u op de hoogte van alle nieuwe binnenkomers. Wie weet zit er wel iets voor u tussen.

Gebruikte horeca meubels: wat u nog moet weten

Het assortiment van Super Seat stopt niet bij stoelen en tafels alleen. Zo zijn er ook heuse lounge banken te verkrijgen en zelfs items als een tweedehands vintage ijscokar. Ook bepaalde stukken keuken apparatuur verkopen wij met de glimlach aan u voor een goede prijs. U kunt dan ook voor zo goed als het hele interieur van uw zaak bij ons terecht. Bent u op zoek naar iets en hebt u het nog niet gevonden? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen. Niet alleen helpen wij u graag verder maar in overleg vallen heel wat deals te sluiten. Zo kunt u bij de aankoop van tweedehands horeca stoelen en tafels ook uw eigen partij meubilair inruilen.

CHRISTMAS IS ABOUT GIVING!
Klik hier voor alle acties en kortingen
OP=OP