Horecameubilair
outlet
0
Selecteer een pagina
Laagste prijsgarantie Cash & Carry Transportservice 5500 m² voorraad
Laagste prijsgarantie
Cash & Carry
Transportservice
5500 m² voorraad

Tweedehands horeca meubilair

Gebruikt horecameubilair: een goed idee

De inrichting van een horecazaak kost een aardige duit. Tafels, stoelen en meer kunnen al snel een veel grotere hap uit uw budget nemen dat u op voorhand misschien had gedacht. En dan hebben we het eigenlijk nog niet gehad over wanneer u graag vintage stoelen zou willen installeren of het bestaande interieur vervangen voor een nieuwe look. Maar hoeft dat eigenlijk wel zo veel te kosten? De horeca is immers ook de sector bij uitstek waar er heel wat verloop is. Zaken stoppen met de regelmaat van de klok en nieuwe starters overleven niet altijd de eerste paar jaren. Het gevolg? Er is een constante instroom van kwaliteitsvol materiaal waar eigenlijk niets mis mee is en niets meer mee gedaan worden. Tweedehands horeca meubilair is dan ook de oplossing die u zoekt. Het bewijs? Dat zit in de prijs!

Bekijk al ons horeca meubilair

Gebruikt horecameubilair: wat u maar wilt

Tweedehands horeca meubilair kunt u terugvinden in alle vormen, maten en kleuren. Van tweedehands klapstoelen tot tweedehands stapelstoelen. Van een tweedehands statafel tot een goedkope klaptafel en nog veel meer. Gebruikte klaptafels hebben nog niets van hun glans verloren en staan voor u klaar. Bij Super Seat hebben wij als grootste opkoper van gebruikt horecameubilair in de Benelux een gigantisch aanbod beschikbaar aan gebruikte statafels en tweedehands restaurant stoelen. Of u nu uitbater bent van een bar in western stijl, een klassevol restaurant, een cocktailbar of simpelweg een echte bruine kroeg: bij Super Seat vindt u het allemaal tegen een scherpe prijs en bovendien direct uit voorraad leverbaar. Bedenk u dan ook eerst en vooral wat de stijl is waar u voor wenst te gaan. Bent u op zoek naar meubilair voor binnen in de zaak of voor buiten in de tuin? Terrasmeubilair in kunststof of liever in natuurlijk hout? Het kan allemaal. Ons assortiment is ook meer dan stoelen en tafels. Zo kunt u echte design stukken terugvinden en eye catchers als een ijscokar of LED kubussen.

Tweedehands horeca meubilair: flexibiliteit troef

Zoals iedereen weet is de uitstraling van een horecazaak een extreem belangrijk element in het succes van een zaak. Tegelijkertijd is het echter ook zo dat de inrichting van de zaak praktisch moet zijn. Een flexibele oplossing om beide werelden met elkaar te combineren zijn stapelstoelen klaptafels. Daarbij denkt u misschien meteen aan van die plastieken ondingen die de look en feel hebben van iets dat zijn beste tijd heeft gehad. U kent het wel: een type stoel dat tijdens evenementen wordt boven gehaald en de rest van het jaar vakkundig opgeborgen wordt. Dat is echter nergens voor nodig: stoelen tweedehands zoals gebruikte klaptafels en tweedehands stapelstoelen zijn er in alle mogelijke variaties en stijlen en bieden heel wat praktische voordelen. Wat zijn die voordelen dan? In de eerste plaats is dit soort meubilair handig om op te bergen. U hebt minder bergruimte nodig en in slechts enkele ogenblikken kan elke ruimte een nieuwe functie krijgen. Van een restaurant in slechts een handomdraai een vergaderzaal maken of omgekeerd? Dat is geen probleem.

Ook tijdens het schoonmaken zijn gebruikte klaptafels en stapelstoelen enorm handig. Vlug even stapelen en de hele ruimte is in geen tijd schoon te krijgen zonder constant met stoelen en tafels te moeten sleuren. Hetzelfde kan overigens gezegd worden voor de opstelling van een terras. Als u enkel in de zomer, of eventueel tijdens een evenement, een terras opstelt zijn stapelstoelen en vouwtafels een ideale oplossing om dat werk toch net iets lichter te maken. Verkrijgbaar in elk mogelijk materiaal en in elke mogelijke stijl.

Gebruikt horecameubilair: een oplossing op maat

Een tweedehands statafel of tweedehands restaurant stoelen gevonden die geknipt zouden zijn voor uw zaak? Dan zal het u vast plezieren om te horen dat het gros van ons assortiment meteen uit voorraad leverbaar is. Daarenboven is het ook zo dat wij bij Super Seat altijd interesse hebben in grote partijen tweedehands horeca meubilair. Dat betekent ook dat u gerust contact kunt opnemen met ons om een oplossing die voor u past uit te werken. Er zijn tal van mogelijkheden en formules van ruilen, tot huren tot voor cash overkopen. Zo is het mogelijk om uw huidige interieur in te ruilen voor een partij meubels uit ons assortiment na overleg. Hebt u een evenement te organiseren of voor de zomer plots meer stoelen dan verwacht nodig? Dan kunt u ons ook contacteren voor de verhuur van een partij tweedehands horeca meubels.

Een oplossing op maat voor uw zaak dat is waar wij voor gaan.

Bekijk hier onze stoelen

>

Kom ook eens langs
in onze showroom

Plantijnweg 20
4104 BB Culemborg


Maandag t/m Vrijdag
van 10:00 tot 17:00uur

WAT IS SUPERSEAT

Super Seat is de grootste nieuw en gebruikt horeca meubilair opkoper van de Benelux. Wij hebben altijd een zeer ruime voorraad, direct leverbaar tegen lage prijzen. Ons assortiment bestaat o.a. uit gebruikte caféstoelen, tweedehands en nieuwe klapstoelen, gebruikte design/vintage stoelen, tweedehands stackchairs en stapelstoelen. Ook een uitgebreide tweedehands lounge collectie en nog veel meer! Neem gerust een kijkje in de shop voor de gehele collectie van nieuw en tweedehands horecameubilair. Geregeld wordt de collectie aangevuld met een nieuw assortiment. Schrijf je dus onderaan in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste binnenkomers.