Horecameubilair
outlet
0
Selecteer een pagina
Laagste prijsgarantie Cash & Carry Transportservice 5500 m² voorraad
Laagste prijsgarantie
Cash & Carry
Transportservice
5500 m² voorraad

Tweedehands horeca meubels

Bekijk onze horeca meubels

Horeca meubilair tweedehands: de prijs is het bewijs

Het interieur van uw horecazaak is wat de hele sfeer van de zaak zal bepalen. Zegt nu zelf: u gaat toch ook het liefst uiteten of iets drinken op een plek waar u zich thuis voelt? Het is net dat thuis voelen dat een goed interieur moet bereiken. Een bepaalde sfeer, een bepaalde vibe in een zaak leggen die maakt dat mensen graag komen en blijven komen. Het is een feit waar zo goed als iedere ondernemer zich wel bewust van is maar veel moeilijker te implementeren is dan u zou verwachten. Het grote probleem? Goedkoop is het niet altijd om de nodige veranderingen door te voeren en van uw zaak het evenbeeld van wat u in gedachten had te maken. Een nieuw interieur is een serieuze investering die voor zowel starters als gevestigde waarden een hele zware dobber is. Horeca meubels tweedehands zijn daar misschien wel de ideale oplossing voor. Een stuk goedkoper dan alles nieuw te kopen, een gigantisch assortiment aan mogelijkheden en vaker wel dan niet direct uit voorraad leverbaar zodat u niet lang hoeft te wachten op uw aankoop.

Tweedehands horeca meubels: van statafels tot vintage

Super Seat is de grootste speler op de markt in de Benelux wat het opkopen van horeca meubilair tweedehands betreft. Dat betekent dan ook dat u in het assortiment een enorme diversiteit aan mogelijkheden terug zult vinden. Bent u op zoek naar statafels voor een evenement? Of toch eerder een vintage tafel als echte eye-catcher voor wie binnen komt? Een design stoel waar menig concurrent jaloers op zal zijn? Er is voor elke mogelijke stijl wel wat op voorraad van lounge tot bruine kroeg tot een echt klasse restaurant. Dat gaat overigens ook een stuk verder dan enkel wat tafels of stoelen. Een vintage ijscokar, een warmhoudwagen en nog meer van dat behoren allemaal tot de opties. Neem ook zeker een kijkje bij de zetels: ideaal geschikt voor een echte lounge omgeving te creëren.

Dat wij een dergelijk groot assortiment kunnen aanbieden hoeft niet echt te verbazen. Elke dag opnieuw danken diverse zaken hun interieur af om uiteenlopende redenen. Ze kunnen het financieel niet meer bolwerken, de eigenaar kampt met gezondheidsproblemen, ze stoppen er gewoon mee of gooien de hele stijl van de zaak om. Er zijn dan ook tientallen redenen te bedenken waarom het interieur van een zaak afgedankt wordt zonder dat er per se iets mis mee is. Dat is het soort situatie waar wij tussen komen en een bod doen. Waar wij het meubilair redden van een zekere dood en voor een spotprijs een tweede leven bij u gunnen. U kunt er daarbij zeker van zijn dat de kwaliteit van het desbetreffende interieur zo goed als nieuw is.

Horeca meubels tweedehands: materiaal naar keuze

Het grote voordeel aan horeca meubilair tweedehands is niet alleen dat de prijs goed meevalt. Minstens even belangrijk is het feit dat u vaak zaken tegen zult komen die men vandaag de dag of niet meer maakt of niet elke aanbieder voor u kan regelen. Er gaat dan ook een hele nieuwe wereld open vanaf u de beslissing neemt om tweedehands te gaan. Tweedehands is immers meer dan gebruikte stapelstoelen en afgedankt materiaal. Tweedehands zijn even goed spullen die op maat gemaakt werden, die met een duidelijk doel ontworpen werden. Een doel waar een creatieve geest zeker mee aan de slag kan gaan. Het is dan ook één van de eerste en belangrijkste vragen die u zichzelf dient te stellen op zoek naar een nieuwe partij horeca meubels tweedehands. Wat is de richting die u uit wenst te gaan? Naar welk materiaal bent u op zoek? Tafels uit kunststof voor op het terras, gezellig hout voor binnen bij het vuur of nog iets helemaal anders? Wenst u een barkruk van metaal of toch liever leer? De mogelijkheden zijn eindeloos en de realiteit overtreft vaak ook nog eens uw dromen!

Tweedehands horeca meubels: flexibiliteit

Nog een aspect waar u helemaal goed zit bij de aanschaf van horeca meubilair tweedehands? De flexibiliteit van het alles! Zo zijn klaptafels tweedehands een ideale optie voor een evenement of een terras dat moet opgesteld worden. Klaptafels en klapstoelen of stapelstoelen zijn in een mum van tijd op te ruimen en te verplaatsen. Ze bieden heel wat praktisch gemak en nergens anders zult u een groter aanbod terugvinden dan bij Super Seat. Bovendien bieden wij als aanbieder heel wat mogelijke opties aan de klant aan. Als u zelf nog een grote partij meubilair hebt die u af wilt danken doen wij u graag een bod. Horeca meubels tweedehands interesseren ons altijd en het enige wat u hoeft te doen is een mail sturen met foto van de partij meubels in kwestie. In die zin is het dan ook perfect mogelijk om eventueel een partij te ruilen voor de tweedehands meubels die u wenst. Bent u op zoek naar meubilair om te huren voor een evenement of het opstellen van een tijdelijk terras? Ook dan kunt u contact met ons opnemen en zoeken we een oplossing. Een leuke oplossing als u nog niet zeker bent van uw finale keuze of wanneer u dringend een flexibele oplossing nodig hebt voor een evenement.

Horeca meubilair tweedehands: binnen en buiten

Het interieur van een zaak stopt niet bij de deur. Zowel binnen als buiten is het dan ook noodzakelijk om de juiste sfeer te zetten. Horeca meubels tweedehands bieden daarbij heel wat opties. Zo zijn er partijen die aangekocht werden voor een uniforme stijl aan te houden zowel buiten als binnen. Zint u dat niet helemaal? Dan is het ook perfect mogelijk om een eigen combinatie te maken die helemaal is zoals u dat in gedachten heeft. Normaal is immers ook maar saai en soms loont het toch ook om lekker uit de band te springen. Bij Super Seat hebben we dan ook niet enkel tafels en stoelen maar tal van andere spullen in de aanbieding staan. Wat dacht u van echte lounge zetels, design stoelen en zelfs LED kubussen voor die speciale toets die op instagram terecht komt en nog tientallen nieuwe klanten lokt. Hoe dan ook kunt u wel iets terugvinden waar u wat mee bent.

Tweedehands horeca meubels: geen wachten nodig

Zo goed als het hele assortiment van Super Seat is direct uit voorraad leverbaar. Heel wat spullen hebben we dan ook in bulk beschikbaar staan. Ideaal dus als u geen tijd hebt om wekenlang te wachten op levering. Gelukkig maar ook: een nieuw interieur voor uw zaak is immers niet iets dat lang op zich kan laten wachten. Het is ingegeven door een directe nood die bij voorkeur snel voldaan wordt. Qua betalingsmogelijkheden kunt u cash betalen, opteren voor een overschrijving of via PIN. Zit u nog met een vraag of zou u uw bestelling aan huis geleverd wensen? Aarzel dan niet om contact op te nemen.

Wij helpen u in onderling overleg graag verder met elk mogelijk probleem.