Laagste prijsgarantie Cash & Carry Transportservice
Laagste prijsgarantie
Cash & Carry
Transportservice

Koop een tweedehands eettafel

Wilt u het eens anders aanpakken dan de horecagelegenheden die u kent? Kies dan eens voor tweedehands horeca meubilair. Het hoeft niet altijd nieuw, strak en gelikt te zijn om de juiste ambiance te creëren. Ook, of juist, vintage meubels kunnen de juiste sfeer geven aan uw zaak. Klanten krijgen het gevoel thuis te komen en dat maakt dat ze graag iets eten en drinken bij u. Een tweedehands eettafel is onmisbaar in de vintage uitstraling van uw zaak.

Bekijk onze eettafels

Een tweedehands eettafel kiezen

Er zijn veel keuzes die gemaakt moeten worden als u uw zaak wilt inrichten. Wanneer u een tweedehands eettafel gaat kopen, heeft u ruime keuze aan modellen. De vraag die u zich moet stellen is welk model tweedehands eettafel voor u praktisch is. Zware en robuuste modellen stralen extra kwaliteit uit, maar zijn niet praktisch wanneer u tijdelijk meer ruimte in uw zaak nodig heeft. Voor op het terras zijn inklapbare eettafels weer erg handig voor als u in het winterseizoen het meubilair wilt opruimen.

Waarom moet u voor een tweedehands eettafel bij Super Seat zijn?

Eigenlijk overtuigt ons aanbod u vanzelf, maar toch zullen we u kort vertellen waarom u voor uw tweedehands eettafel bij Super Seat moet zijn. In een oogopslag ziet u hoeveel producten er nog leverbaar zijn. Doordat wij direct uit onze ruime voorraad leveren, hoeft u nooit lang op uw bestelling te wachten. Uw tweedehands eettafel koopt u voor de beste prijs.

Bekijk hier onze stoelen

>

Kom ook eens langs
in onze showroom

Plantijnweg 20
4104 BB Culemborg


Maandag t/m Vrijdag
van 10:00 tot 17:00uur

WAT IS SUPERSEAT

Super Seat is de grootste gebruikt horeca meubilair opkoper van de Benelux. Wij hebben altijd een zeer ruime voorraad, direct leverbaar tegen lage prijzen. Ons assortiment bestaat o.a. uit gebruikte caféstoelen, tweedehands klapstoelen, gebruikte design/vintage stoelen, tweedehands stackchairs en stapelstoelen. Ook een uitgebreide tweedehands lounge collectie en nog veel meer! Neem gerust een kijkje in de shop voor de gehele collectie van tweedehands horecameubilair. Geregeld wordt de collectie aangevuld met een nieuw assortiment. Schrijf je dus onderaan in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste binnenkomers.