Laagste prijsgarantie Cash & Carry Transportservice
Laagste prijsgarantie
Cash & Carry
Transportservice

De voordelen van tweedehands design stoelen

Een nieuwe zaak starten of een bestaande zaak opnieuw inrichten is al duur genoeg. Waarom zou u dan enorm veel geld uitgeven aan uw interieur, terwijl u een prachtige sfeer kunt creëren met tweedehands design stoelen? Tweedehands meubilair voor in de horeca is geen schande, sterker nog de charme van vintage meubels is met geen pen te beschrijven.

Tweedehands design stoelen voor binnen en buiten

Ook wanneer u tweedehands design stoelen op uw terras wilt plaatsen, zit u bij ons in de shop goed. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Tolix stoel voor buiten. Deze stoelen zijn bestand tegen verschillende weersomstandigheden en toveren uw terras daarbij ook nog eens om tot een plaats waar iedereen naartoe getrokken wordt. Tweedehands design stoelen zijn in verschillende modellen te krijgen waarbij u zelf kiest of u voor een lichtgewicht of een zwaar model gaat.

Tweedehands design stoelen bij Super Seat

In onze shop vindt u tweedehands design stoelen van verschillende merken en in diverse modellen. Wij zijn er zeker van dat u precies die vintage design stoelen vindt die bij de inrichting van uw zaak passen. U weet per item direct hoeveel stuks wij u uit voorraad kunnen leveren en dat tegen scherpe prijzen. Waarom zou u nieuwe meubels kopen als u uw tweedehands design stoelen bij Super Seat kunt kopen?

Bekijk onze design stoelen

Bekijk hier onze stoelen

>

Kom ook eens langs
in onze showroom

Plantijnweg 20
4104 BB Culemborg


Maandag t/m Vrijdag
van 10:00 tot 17:00uur

WAT IS SUPERSEAT

Super Seat is de grootste gebruikt horeca meubilair opkoper van de Benelux. Wij hebben altijd een zeer ruime voorraad, direct leverbaar tegen lage prijzen. Ons assortiment bestaat o.a. uit gebruikte caféstoelen, tweedehands klapstoelen, gebruikte design/vintage stoelen, tweedehands stackchairs en stapelstoelen. Ook een uitgebreide tweedehands lounge collectie en nog veel meer! Neem gerust een kijkje in de shop voor de gehele collectie van tweedehands horecameubilair. Geregeld wordt de collectie aangevuld met een nieuw assortiment. Schrijf je dus onderaan in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste binnenkomers.