Horecameubilair
outlet
0
Selecteer een pagina
Laagste prijsgarantie Cash & Carry Transportservice 5500 m² voorraad
Laagste prijsgarantie
Cash & Carry
Transportservice
5500 m² voorraad

Tweedehands barkrukken voor de horeca kopen

Als u een horeca onderneming start, heeft u natuurlijk een inrichting nodig. U wilt dat mensen zich op hun gemak voelen en rustig en ontspannen zitten terwijl ze een hapje of een drankje nuttigen. Meubelen moeten praktisch en mooi zijn en bij voorkeur niet te duur. Wanneer u kiest voor tweedehands barkrukken voor de horeca dan kiest u voor mooie krukken die niet alleen lekker zitten, maar ook goedkoop zijn. Zeker wanneer u kiest voor een van de tweedehands barkrukken voor de horeca uit onze tweedehands barkrukken outlet.

Bekijk onze barkrukken

Tweedehands barkrukken uit de horeca voor thuis

Naast het feit dat tweedehands barkrukken voor de horeca een must zijn voor uw zaak, misstaan ze zeker niet in een ieders huis. Zeker als u een gezellige eetkeuken heeft, staan de tweedehands horeca barkrukken fantastisch. Vintage meubels zijn onverminderd populair en daarom kunt u tweedehands barkrukken uit de horeca ook heel goed aanschaffen voor privégebruik.

Het aanbod tweedehands barkrukken voor de horeca

Breng een bezoek aan onze shop en laat u overweldigen door ons ruime aanbod horeca meubilair. Onze voorraad kent geen geheimen en daarom staat er per product vermeld hoeveel stuks wij u direct uit voorraad kunnen leveren. En alsof onze snelle levering nog niet genoeg is, wij bieden u de items tegen erg lage prijzen aan. Heeft u vragen, dan staat onze klantenservice voor u klaar. Aarzel niet langer en bestel direct uw tweedehands barkrukken voor de horeca.

Bekijk hier onze stoelen

>

Kom ook eens langs
in onze showroom

Plantijnweg 20
4104 BB Culemborg


Maandag t/m Vrijdag
van 10:00 tot 17:00uur

WAT IS SUPERSEAT

Super Seat is de grootste nieuw en gebruikt horeca meubilair opkoper van de Benelux. Wij hebben altijd een zeer ruime voorraad, direct leverbaar tegen lage prijzen. Ons assortiment bestaat o.a. uit gebruikte caféstoelen, tweedehands en nieuwe klapstoelen, gebruikte design/vintage stoelen, tweedehands stackchairs en stapelstoelen. Ook een uitgebreide tweedehands lounge collectie en nog veel meer! Neem gerust een kijkje in de shop voor de gehele collectie van nieuw en tweedehands horecameubilair. Geregeld wordt de collectie aangevuld met een nieuw assortiment. Schrijf je dus onderaan in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste binnenkomers.