Horecameubilair
outlet
0
Selecteer een pagina
Laagste prijsgarantie Cash & Carry Transportservice 5500 m² voorraad
Laagste prijsgarantie
Cash & Carry
Transportservice
5500 m² voorraad

Waarom Tolix stoelen tweedehands kopen?

De stoelen van Tolix zijn prachtige design stoelen. Maar waarom zou u de hoofdprijs voor deze stoelen betalen als u Tolix stoelen ook tweedehands kunt kopen? Wellicht schrikt het woord tweedehands of gebruikte stoelen u af, maar laat u daar niet door tegenhouden! Tolix stoelen tweedehands kopen is niet alleen een voordelige, maar ook een verstandige keuze.

Bekijk onze Tolix stoelen

De kwaliteit van Tolix stoelen die tweedehands zijn

Misschien aarzelt u nog steeds of u Tolix stoelen wel tweedehands moet kopen, maar laten wij benadrukken dat er niets mis is met onze tweedehands design stoelen. Bij het inkopen van onze spullen letten wij standaard op de staat van de meubelen. Daarom koopt u bij Super Seat nooit de kat in de zak. Daarbij komt ook nog eens dat er verschillende modellen van de Tolix stoel in het assortiment zitten. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor den Tolix stoel met lederen bekleding of de makkelijk stapelbare Tolix stoel die allen tweedehands zijn. U zou toch bijna gek zijn om voor nieuwe stoelen meer uit te geven als u kwalitatief goede Tolix stoelen tweedehands kunt kopen.

Tolix stoelen tweedehands te koop bij Super Seat

Naast verschillende modellen Tolix stoelen die tweedehands worden verkocht, heeft Super Seat ook nog veel meer gebruikt horeca meubilair in de online shop. U hoeft niet uren die vintage winkeltjes af te lopen voor het perfecte meubilair voor uw zaak. Het is direct duidelijk hoeveel stuks wij van het gewenste model direct uit voorraad kunnen leveren. Wacht niet langer en kijk direct naar ons ruime aanbod voor aantrekkelijke prijzen.

Bekijk hier onze stoelen

>

Kom ook eens langs
in onze showroom

Plantijnweg 20
4104 BB Culemborg


Maandag t/m Vrijdag
van 10:00 tot 17:00uur

WAT IS SUPERSEAT

Super Seat is de grootste nieuw en gebruikt horeca meubilair opkoper van de Benelux. Wij hebben altijd een zeer ruime voorraad, direct leverbaar tegen lage prijzen. Ons assortiment bestaat o.a. uit gebruikte caféstoelen, tweedehands en nieuwe klapstoelen, gebruikte design/vintage stoelen, tweedehands stackchairs en stapelstoelen. Ook een uitgebreide tweedehands lounge collectie en nog veel meer! Neem gerust een kijkje in de shop voor de gehele collectie van nieuw en tweedehands horecameubilair. Geregeld wordt de collectie aangevuld met een nieuw assortiment. Schrijf je dus onderaan in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste binnenkomers.