Horecameubilair
outlet
0
Selecteer een pagina
Laagste prijsgarantie Cash & Carry Transportservice 5500 m² voorraad
Laagste prijsgarantie
Cash & Carry
Transportservice
5500 m² voorraad

Het mooiste terras met de Tolix stoel voor buiten

Wanneer u er de ruimte voor heeft, dan is het aanleggen van een terras een must voor elke zichzelf respecterende horeca onderneming. Zeker wanneer het mooi weer is, nuttigen uw klanten graag een hapje en een drankje op een sfeervol ingericht terras. Bestel nu niet direct nieuw horeca meubilair, maar kijk eens naar een tweedehands Tolix stoel voor buiten. De voordelen van tweedehands design stoelen zijn enorm. Denk hierbij vooral aan een gunstige prijs en de trend die vintage heet.

Bekijk onze tolix stoelen

Geschikt voor alle weersomstandigheden: de Tolix stoel voor buiten

Het merk Tolix timmert al sinds jaar en dag stevig aan de weg. Voor nieuwe horeca meubelen betaalt u al snel de hoofdprijs, zeker als ze alle weersomstandigheden dienen te doorstaan. Bij Super Seat vindt u een ruime collectie op het gebied van de tweedehands Tolix stoel voor buiten. De Tolix stoel wordt gekenmerkt door zijn unieke stijl en wanneer u ze tweedehands koopt, kiest u ook nog eens voor een betaalbare prijs. De Tolix stoel voor buiten is geschikt om weer en wind te doorstaan zonder dat de stoel er verweerd uit gaan zien.

De Tolix stoel voor buiten van Super Seat

Wij kopen op regelmatige basis een grote partij van de Tolix stoel voor buiten in. Hierdoor kunnen wij altijd direct uit voorraad leveren tegen een lage prijs. U hoeft hierdoor niet lang te wachten met het inrichten van uw terras. Laat uw klanten gebruik maken van het comfort wat de Tolix stoel voor buiten biedt.

Bekijk hier onze stoelen

>

Kom ook eens langs
in onze showroom

Plantijnweg 20
4104 BB Culemborg


Maandag t/m Vrijdag
van 10:00 tot 17:00uur

WAT IS SUPERSEAT

Super Seat is de grootste nieuw en gebruikt horeca meubilair opkoper van de Benelux. Wij hebben altijd een zeer ruime voorraad, direct leverbaar tegen lage prijzen. Ons assortiment bestaat o.a. uit gebruikte caféstoelen, tweedehands en nieuwe klapstoelen, gebruikte design/vintage stoelen, tweedehands stackchairs en stapelstoelen. Ook een uitgebreide tweedehands lounge collectie en nog veel meer! Neem gerust een kijkje in de shop voor de gehele collectie van nieuw en tweedehands horecameubilair. Geregeld wordt de collectie aangevuld met een nieuw assortiment. Schrijf je dus onderaan in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste binnenkomers.