Laagste prijsgarantie Cash & Carry Transportservice
Laagste prijsgarantie
Cash & Carry
Transportservice

Stoelen voor de horeca: nieuw of tweedehands

Nieuw is beter, is wat de meeste mensen geneigd zijn te denken. Vaak is dit zo, behalve wanneer u uw stoelen voor de horeca bij Super Seat koopt. Super Seat heeft gebruikte stoelen te koop die niet onderdoen voor nieuwe stoelen. Vintage is het wat de klok slaat en onze stoelen voor de horeca passen perfect in het plaatje van deze vintage meubels.

Bekijk al onze horeca stoelen

Stoelen voor de horeca in elk design

Vraag uzelf af of u kiest voor de basic stoelen voor in de horeca of dat u toch design stoelen beter vindt passen bij de sfeer die bij uw zaak past. Welke keuze u ook maakt, bij Super Seat vindt u stoelen voor de horeca in elk gewenst design. Of het nu stoelen zijn die u wilt gebruiken voor op het terras, stoelen die stapelbaar zijn, klapstoelen of barkrukken: het aanbod van Super Seat komt u in al uw wensen en eisen tegemoet.

Stoelen voor de horeca koopt u bij Super Seat

Alleen al het grote aanbod en de lage prijzen zullen u ervan overtuigen om uw stoelen voor de horeca bij Super Seat te bestellen. Onze voorraad is zeer uitgebreid en per item vermelden wij hoeveel artikelen wij op dat moment nog op voorraad hebben. Zo komt u nooit voor teleurstellingen te staan. Door de directe levering uit voorraad is snelle bezorging gegarandeerd.

Bekijk hier onze stoelen

>

Kom ook eens langs
in onze showroom

Plantijnweg 20
4104 BB Culemborg


Maandag t/m Vrijdag
van 10:00 tot 17:00uur

WAT IS SUPERSEAT

Super Seat is de grootste gebruikt horeca meubilair opkoper van de Benelux. Wij hebben altijd een zeer ruime voorraad, direct leverbaar tegen lage prijzen. Ons assortiment bestaat o.a. uit gebruikte caféstoelen, tweedehands klapstoelen, gebruikte design/vintage stoelen, tweedehands stackchairs en stapelstoelen. Ook een uitgebreide tweedehands lounge collectie en nog veel meer! Neem gerust een kijkje in de shop voor de gehele collectie van tweedehands horecameubilair. Geregeld wordt de collectie aangevuld met een nieuw assortiment. Schrijf je dus onderaan in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste binnenkomers.