Horecameubilair
outlet
0
Selecteer een pagina
Laagste prijsgarantie Cash & Carry Transportservice 5500 m² voorraad
Laagste prijsgarantie
Cash & Carry
Transportservice
5500 m² voorraad

Stoelen kopen: tweedehands of nieuw?

U gaat een eigen zaak openen of u bent van plan uw huidige onderneming opnieuw in te richten. Dan staat u voor de keuze of u kiest om nieuwe of tweedehands stoelen te kopen. Met nieuwe stoelen denkt u wellicht een duurzame keuze te maken, maar het is slechts een dure keuze. Onze gebruikte stoelen zijn goedkoop maar ook nog eens een lust voor het oog. Wanneer u bijvoorbeeld een kijkje neemt in onze tweedehands barkrukken outlet ziet u dat wij meubelen verkopen met een verhaal, maar beter nog, stoelen van een uitstekende kwaliteit.

Tweedehands stoelen kopen

Een partij gebruikte stoelen koopt u tegen een voordelige prijs. De stoelen hebben een prachtige uitstraling die sfeerverhogend zijn voor uw zaak. U kunt kiezen voor design stoelen die niet alleen mooi zijn, maar ook praktisch. Wanneer u stoelen kopen gaat, dient u de overweging te maken of u voor logge en zware stoelen kiest of stoelen die u makkelijk kunt verschuiven of stapelen om meer ruimte te maken wanneer dit nodig is. Stoelen kopen bij Super Seat betekent dat u bepaalt voor welk soort stoelen u gaat.

Waarom stoelen kopen bij Super Seat

Stoelen kopen bij Super Seat doet u als u iets te kiezen wilt hebben. Ons aanbod is erg ruim van tweedehands barkrukken tot design meubels. Bij Super Seat slaagt u altijd. Daarnaast hanteren wij lage prijzen en leveren wij direct uit voorraad. Per product staat vermeld hoeveel stuks er nog op voorraad zijn. Als u stoelen kopen gaat bij Super Seat, krijgt u uw bestelling snel geleverd.

Bekijk onze stoelen

Bekijk hier onze stoelen

>

Kom ook eens langs
in onze showroom

Plantijnweg 20
4104 BB Culemborg


Maandag t/m Vrijdag
van 10:00 tot 17:00uur

WAT IS SUPERSEAT

Super Seat is de grootste nieuw en gebruikt horeca meubilair opkoper van de Benelux. Wij hebben altijd een zeer ruime voorraad, direct leverbaar tegen lage prijzen. Ons assortiment bestaat o.a. uit gebruikte caféstoelen, tweedehands en nieuwe klapstoelen, gebruikte design/vintage stoelen, tweedehands stackchairs en stapelstoelen. Ook een uitgebreide tweedehands lounge collectie en nog veel meer! Neem gerust een kijkje in de shop voor de gehele collectie van nieuw en tweedehands horecameubilair. Geregeld wordt de collectie aangevuld met een nieuw assortiment. Schrijf je dus onderaan in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste binnenkomers.