Horecameubilair
outlet
0
Selecteer een pagina
Laagste prijsgarantie Cash & Carry Transportservice 5500 m² voorraad
Laagste prijsgarantie
Cash & Carry
Transportservice
5500 m² voorraad

Resultaat 1–28 van de 67 resultaten wordt getoond

Voordelige restaurant stoelen via de outlet

Ben je op zoek naar stoelen voor een restaurant? Dan ben je op de juiste website terecht gekomen. Bij Super Seat hebben we een grote collectie aan restaurant stoelen. In ons aanbod kom je nieuwe restaurant stoelen tegen, maar ook tweedehands items. Bij Super Seat zijn we namelijk gespecialiseerd in het opkopen en doorverkopen van gebruikte horeca meubels. We kopen restaurant stoelen op in de gehele Benelux. Voor jou betekent dit concreet dat we vooral heel veel keuze hebben, en ook vrijwel alle restaurant stoelen direct uit eigen voorraad kunnen leveren. Geen lange levertijden dus, wel zo fijn.

Naast de voordelen van een ruim en gevarieerd assortiment en een snelle levertijd mag je van Super Seat ook kwaliteit verwachten. Voordat we een partij restaurant stoelen opkopen controleren we hiervan eerst de staat. Pas daarna verkopen we deze door. En mocht het nodig zijn om hier en daar wat herstellingen door te voeren, dan doen we dat natuurlijk eerst. Als je stoelen voor een restaurant bij ons koopt, dan ben je ervan verzekerd dat deze restaurant stoelen nog flink wat jaren mee gaan. Volop gebruiksplezier dus, en daarbij een duurzame zet. Goed voor zowel het milieu als je portemonnee.

Doordat wij grootschalig tweedehands restaurant stoelen opkopen, kunnen we de prijzen scherp houden. Ben je beginnend ondernemer en zoek je stoelen voor je eerste horecagelegenheid? Dan is de kans groot dat je budget nog niet heel ruim is. Een kwalitatief goede maar wel voordelige partij tweedehands restaurant stoelen is dan misschien net wat je zoekt. Maar ook als je denkt aan het opnieuw inrichten van je bestaande restaurant ben je bij ons op je plek. En heb je als particulier je oog laten vallen op een set prachtige horeca stoelen? Je bent van harte welkom. We kopen dan wel specifiek horeca meubilair in, maar we bedienen een veel groter publiek.

Welke restaurant stoelen bieden wij?

Bij Super Seat houden we van variatie. Op die manier kunnen we namelijk heel veel klanten helpen. Elke klant heeft eigen wensen, voorkeuren en wellicht een bepaald budget te besteden. Daarbij wordt vaak gezocht naar restaurant stoelen in een specifieke stijl die past bij het gekozen interieur van de ruimte. Door onze collectie groot en veelzijdig te houden, kunnen we aan bijna ieders wensen en gekozen stijl tegemoetkomen. Zoek je bijvoorbeeld specifiek stoelen in een restaurant met een landelijk thema? Check, wij kunnen je helpen. Is jouw restaurant modern ingericht en spreekt een trendy stoel je het meest aan? Check, je zit goed bij Super Seat. Is retro je ding? Check. Klassiek? Check. Vintage? Check.

Naast het uitzoeken van restaurant stoelen op een bepaalde stijl, kun je je ook laten leiden door het materiaal of de functionaliteit van een stoel. Ook hierin bieden wij diversiteit. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor kunststof horeca stoelen. Deze restaurant stoelen zijn gemakkelijk schoon te houden, licht van gewicht een veelal stapelbaar. Praktisch in het gebruik dus. En deze stoelen zijn ook handig voor een buiten terras bijvoorbeeld.

Zoek je iets meer robuust materiaal? Wat dacht je van leren horeca stoelen? Afhankelijk van de kleuren die passen binnen jouw interieur, bieden wij ook restaurant stoelen in bijvoorbeeld primaire kleuren of pasteltinten of fris witte café stoelen. Kortom: of je nu restaurant stoelen zoekt voor een bistro, een bruin café, een food truck of snackbar (of voor aan je eigen keukentafel natuurlijk), je bent van harte welkom bij Super Seat. Je vindt ons ruime aanbod aan stoelen voor een restaurant op website terug, maar we begroeten je ook graag in onze showroom en outlet in Schiedam.

Bekijk hier onze stoelen

>

Kom ook eens langs
in onze showroom

Plantijnweg 20
4104 BB Culemborg


Maandag t/m Vrijdag
van 10:00 tot 17:00uur

WAT IS SUPERSEAT

Super Seat is de grootste nieuw en gebruikt horeca meubilair opkoper van de Benelux. Wij hebben altijd een zeer ruime voorraad, direct leverbaar tegen lage prijzen. Ons assortiment bestaat o.a. uit gebruikte caféstoelen, tweedehands en nieuwe klapstoelen, gebruikte design/vintage stoelen, tweedehands stackchairs en stapelstoelen. Ook een uitgebreide tweedehands lounge collectie en nog veel meer! Neem gerust een kijkje in de shop voor de gehele collectie van nieuw en tweedehands horecameubilair. Geregeld wordt de collectie aangevuld met een nieuw assortiment. Schrijf je dus onderaan in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste binnenkomers.