Horecameubilair
outlet
0
Selecteer een pagina
Laagste prijsgarantie Cash & Carry Transportservice 5500 m² voorraad
Laagste prijsgarantie
Cash & Carry
Transportservice
5500 m² voorraad

Toont alle 2 resultaten

Tweedehands podiumdelen via Super Seat

Super Seat verkoopt zoals de naam al doet vermoeden stoelen – zowel nieuwe stoelen als tweedehands exemplaren. Maar ons assortiment omvat veel meer meubelstukken dan alleen stoelen. Naast loungebanken, barkrukken, tafels, zitzakken en aanverwante horeca artikelen kun je bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld podiumdelen, bars en fauteuils. We kunnen je kortom helpen bij de volledige aankleding van je horeca onderneming. Daarbij specialiseren wij ons in de doorverkoop van gebruikte meubels. Dit houdt in dat we scherpe prijzen bieden. Een volledige inrichting van je horeca interieur hoeft zo echt geen kapitalen te kosten.

Ook als je niet direct een volledig aangepast interieur wenst ben je bij ons aan het juiste adres. Bij Super Seat verkopen we de meubelstukken in ons assortiment zowel per stuk of als partij. Het is maar net wat jij wenst dus. Stel, je hebt bijvoorbeeld een goed lopende horecazaak, maar ziet potentie in een wekelijks terugkerende open podium avond. Wat er nog aan ontbreekt is het podium zelf om nieuw talent op te laten stralen. Dit zou een mooie kleinschalige investering in je zaak kunnen zijn. En je zit hiervoor helemaal goed op de website van Super Seat. Wij kunnen je helpen bij de aankoop van een tweedehands podiumdeel of meerdere podiumdelen.

Online kun je alvast ons aanbod aan verplaatsbare tweedehands podiumdelen bekijken. De podiums bestaan vaak uit meerdere podiumdelen en zijn gemakkelijk op te bouwen. Per podiumdeel geven we op onze website een korte beschrijving, de prijs en de actuele voorraad. Uiteraard vind je bij de beschrijvingen van de podiumdelen ook inzoombare foto’s. Verder specificeren we de afmetingen en de totale oppervlakte van het podium. Kom je liever live de podium delen aanschouwen, dat snappen wij. Je bent van harte welkom in onze showroom in Schiedam. In de showroom kun je gelijk de opbouw van de podiumdelen testen. En misschien vind je nog wel een leuke toevoeging in onze outlet. Zo verkopen we bijvoorbeeld ook nette podiumtegels. Je podium is dan gelijk aangekleed en kan zo in gebruik worden genomen.

Waarom podiumdelen via Super Seat?

Bij Super Seat specialiseren wij ons in de opkoop en verkoop van tweedehands horeca meubilair. Binnen de Benelux zijn wij de grootste opkoper van gebruikt horeca meubilair en daarom kunnen wij onze klanten een heel ruim assortiment aanbieden. Omdat we constant op zoek zijn naar goede tweedehands podiumdelen en deze ook weer vlot doorverkopen, wisselt ons aanbod van moment tot moment. We zorgen er wel voor dat we altijd een ruime voorraad aan diverse categorieën meubilair hebben. Zo je naast podiumdelen ook een vintage fauteuil, een set stapelkrukjes, een keur aan stoelen en tafels of een comfortabele zitzak bij ons aanschaffen. We streven daarbij te allen tijde naar een divers en uitgebreid aanbod dat verschillende stijlen omvat.

Hoewel wij handelen in horeca meubilair, betekent dit niet automatisch dat wij alleen aan uitbaters van horecagelegenheden leveren. Ook als particulier of vereniging ben je van harte welkom bij Super Seat. Wij verkopen bijvoorbeeld ook robuuste, sterke podiumdelen die erg geschikt zijn voor scholen of sportverenigingen. Een bonte avond in het verschiet? Of een prijsuitreiking? De podiumdelen van Super Seat kunnen net zijn wat je zoekt. Of wellicht verhuur je als particulier zelf podium onderdelen voor feesten of bijeenkomsten. Ook dan kunnen we bij Super Seat wat voor je betekenen. Omdat het grootste aandeel van ons assortiment tweedehands artikelen betreft, kun je met elk budget bij ons terecht. We bieden je de laagste prijsgarantie.

Mocht je bij ons een podiumdeel of meerdere podiumdelen naar je smaak en wensen vinden, dan kun je via onze website gelijk een offerte aanvragen. Je kunt aangeven of je bezorging aan huis wenst, of dat je zelf het vervoer van de aankoop op je neemt. In de offerte nemen we ook direct de kosten voor eventuele bezorging aan huis op. Zo heb je meteen een volledig kostenplaatje bij Super Seat. Mocht je tot een aankoop over gaan is de kans heel groot dat we jouw podiumdelen snel kunnen leveren. Vrijwel al onze meubels, podiumdelen en overige horeca stukken leveren we namelijk direct uit eigen voorraad. Zo hoef je geen lange levertijden in te calculeren en kan de voorpret direct beginnen.

Super Seat en tweedehands kwaliteit

Een tweedehands artikel heeft al een bestaan gekend voordat wij het nieuw leven in blazen. Wat betekent dit voor de kwaliteit van onze producten? Bij Super Seat onderschrijven we duurzaam gebruik van meubilair. Vaak zijn tweedehands podiumdelen en meubelstukken nog lang niet afgedaan als ze worden verkocht of afgeschreven. Daar hebben wij oog voor. Voordat we een gebruikt product opkopen controleren we de algehele staat hiervan. Mochten we de noodzaak zien tot herstelwerkzaamheden voordat we het meubelstuk kunnen verkopen, dan dragen wij hier zorg voor.

In het specifieke geval van podiumdelen: dit zijn van nature solide onderdelen. Ze kunnen tegen een slag of stootje. En podiumdelen zijn er op gemaakt veelvuldig op- en afgebouwd te worden. Net als andere stukken in ons assortiment controleren we de staat van podia voordat we deze opkopen en vervolgens doorverkopen. Op het moment dat je bij ons dus een tweedehands aankoop doet, mag je er absoluut vanuit gaan dat de levensduur van je meubel niet binnen een paar maanden ten einde is. Mocht je aanvullende vragen hebben over podiumdelen of ander tweedehands meubilair, neem gerust contact met ons op. Liever persoonlijk langs komen? We verwelkomen je graag in onze showroom outlet in Schiedam.

CHRISTMAS IS ABOUT GIVING!
Klik hier voor alle acties en kortingen
OP=OP