Horecameubilair
outlet
0
Selecteer een pagina
Laagste prijsgarantie Cash & Carry Transportservice 5500 m² voorraad
Laagste prijsgarantie
Cash & Carry
Transportservice
5500 m² voorraad

Klaptafels tweedehands

Bekijk al onze klaptafels

Goedkope klaptafel: overweeg tweedehands

Wanneer u een zaak uitbaat zijn er ontzettend veel zaken om rekening mee te houden. Alleen al qua interieur staat u voor tal van beslissingen die niet altijd even gemakkelijk zijn. Welke stoelen bent u van plan om aan te kopen? Welke tafel? Hoe moet de zaak vormgegeven worden en hoe zorgt u ervoor dat de stijl niet in de weg van het praktisch gemak komt lopen? Het zijn vragen die stuk voor stuk een antwoorden verdienen. Zeker wat de tafel betreft is het wel zo slim om daar op voorhand goed over na te denken. Een te logge tafel mag dan wel knap eruit zien maar zal later voor heel wat problemen zorgen. Er zijn immers tal van situaties te bedenken waarbij het noodzakelijk is snel en efficiënt de tafel in kwestie te verplaatsen. Vergeten we daarbij bovendien ook niet dat uw tafels voldoende loopruimte moeten laten zodat het personeel overal vlot door kan. Een ideale oplossing voor al deze vragen? De aanschaf van klaptafels. Deze tafels zijn gemakkelijk op te bergen, staan niet in de weg en zijn bovendien als u ze tweedehands koopt te verkrijgen voor een scherpe prijs. Klaptafels tweedehands? Een goed idee.

Goedkope klaptafel: het slimme alternatief

Een klaptafel stond vroeger synoniem met een aartslelijk gevaarte dat iedere klant meteen zou afschrikken. Een vuil, afgesleten geval van kunststof of hout dat enkel bij feestjes van de lokale jeugdbeweging boven werd gehaald. Het is een reputatie die in beperkte mate tot op de dag vandaag door lijkt te leven. Om uiteenlopende redenen zweren nog steeds heel wat restaurants en ook café’s bij robuuste tafels uit één stuk. Het soort tafel waar u twintig man voor moet bij roepen om het min of meer vlot te kunnen verplaatsen. Dat terwijl de klaptafels van vandaag de dag een stuk handiger in gebruik zijn zonder er slecht uit te zien. Eender welke stijl die u in gedachten hebt kan bereikt en gemaakt worden in de vorm van een klaptafel. Is landelijk uw ding? Of toch eerder modern en trendy? Klaptafels tweedehands zijn bij ons terug te vinden in alle mogelijke stijlen en dat bovendien tegen een echte spotprijs. Als de grootste inkoper van gebruikte horeca meubels in de Benelux kennen wij bij Super Seat niet enkel en alleen iets over klaptafels maar bovendien hebben we ook een groot assortiment in de aanbieding. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over wat u zoekt niet te vinden: een goedkope klaptafel valt in elke stijl te vinden!

Goedkope klaptafel: de voordelen

Een klaptafel biedt grote voordelen tegenover een tafel uit één stuk voor de horeca en die hebben stuk voor stuk vooral te maken met flexibiliteit. Klaptafels zijn een flexibele oplossing die u toelaten, ongeacht of u nu een restaurant of café uitbaat, om het maximale uit uw zaak te halen. Zo kunt u door het gebruik van klaptafels tweedehands iedere ruimte omtoveren tot een multifunctionele ruimte. Doordat de tafels in kwestie zo goed als geen bergruimte innemen (op zich ook al een voordeel!) en gemakkelijk op te stellen en af te breken zijn kan iedere ruimte in een handomdraai een nieuwe functie krijgen. Van restaurant naar vergaderzaal en terug? Dat is geen enkel probleem dankzij klaptafels. Een tweede grote voordeel is dat schoonmaken nog nooit zo gemakkelijk is geweest. Na een lange werkdag een ruimte vol tafels en stoelen die in de weg staan kuisen: leuk is anders. Door klaptafels en stapelstoelen te gebruiken kunt u echter de hele ruimte in geen tijd gemakkelijk schoon maken zonder zwaar trek- en sleurwerk te moeten verrichten. Ten slotte valt het ook op te merken dat klaptafels een echte droom qua transport zijn. Robuuste tafels uit één stuk zijn zo goed als onmogelijk vlot te transporteren van locatie A naar locatie B. Bij klaptafels is dat helemaal geen probleem!

Klaptafels tweedehands: vergeet de stoelen niet

Met een tafel alleen bent u natuurlijk nog niet veel. Om het geheel af te maken zijn er ook nog mooie stoelen nodig die bij voorkeur een goed complement vormen met die vintage tafel die u gevonden hebt. Zoekt u naast een goedkope klaptafel ook enkele leuke stoelen die er perfect bij zouden passen? Dan bent u aan het juiste adres. Super Seat koopt immers in de regel het hele interieur van zaken die het kwijt willen over. Dat betekent dan ook dat wij voor zo goed als elke tafel ook de bijpassende stoelen in het assortiment hebben. U staat dan ook voor keuze: kiest u voor de tweedehands stoelen die bij uw tafel horen of maakt u toch liever een eigen combinatie? Voor het praktische gemak na aankoop hebben wij ook een ruim assortiment aan klapstoelen en stapelstoelen. Zo kunt u de hele partij meubilair in geen tijd opruimen en opslaan zonder al te veel bergruimte af te nemen die u misschien voor andere zaken dringender nodig hebt. Naast stoelen zijn er overigens ook nog tal van andere opties tweedehands terug te vinden. Wat dacht u bijvoorbeeld van een lounge zetel, LED kubussen en ga zo maar door. Tweedehands stoelen: even onmisbaar als een goedkope klaptafel.

Goedkope klaptafel: ideaal voor evenementen

Een horecazaak is een zaak die altijd en overal flexibel moet zijn en zich bij voorkeur ook flexibel op kan stellen. Als u de beschikking hebt over een terras is het vrij logisch dat u tafels en stoelen hebt die vlot op te ruimen en op te bergen vallen. Wanneer het weer slechter aan het worden is moet alles immers terug afgebroken worden tot de zon weer te voorschijn komt. Hetzelfde kan gezegd worden voor evenementen. Tal van evenementen zijn mogelijk bij een horecazaak. Misschien wilt u zelf vieren dat uw zaak weer een jaar langer open is. Misschien heeft een klant gevraagd uw zaak af te huren voor een evenement of wie weet is er wel een speciale gelegenheid in het dorp of de stad waarbij enkele tafels buiten niet mis zouden staan. Klaptafels tweedehands zijn dan ook de ideale tafels om voor dergelijke gebeurtenissen opzij te hebben staan. In een mum van tijd kunt u immers de tafels afbreken en terug opbouwen. Zo verliest u geen kostbare tijd aan het op- en afbouwen en kunt u de focus leggen waar de focus hoort: bij uw zaak zelf!

Klaptafels tweedehands: voor binnen en buiten

Klaptafels zijn tafels die niet uitsluitend beperkt zijn tot buiten of binnen. Zo zijn er tal van tafels terug te vinden die geschikt zijn voor beide omstandigheden en ook tal van klaptafels die specifiek bedoeld zijn om buiten op te stellen. Daarbij kunt u ervoor kiezen om dit in lijn met de stijl van het interieur binnen te brengen of bewust te opteren voor een stijlbreuk. Dit kan als u een ontspannen gevoel wilt geven op het terras of alles toch net wat meer casual wenst te houden daar. In dat geval is een vintage tafel of een goedkope klaptafel in hout een uitstekende keuze. Niet alleen geeft dit de natuurlijke vibe waar u naar op zoek bent maar bovendien is het ook nog eens aangenaam om naar te kijken. De moderne opties qua klaptafels voor zowel buiten als binnen zijn dan ook zo goed als eindeloos. Een tafel in metaal? Een retrolook of wie weet zelfs rotan? Het zijn stuk voor stuk opties die een geheel eigen sfeer geven en stuk voor stuk voor diverse zaken perfect geschikt zijn. Klaptafels tweedehands zijn dan ook absoluut niet voorbehouden voor onder een dak en tussen vier muren. Ook het terras kan ze zeker gebruiken.

Goedkope klaptafel: de prijs is het bewijs

Tafels zijn vrij dure meubelstukken en ze in bulk kopen zoals u als horecazaak moet doen maakt ze er niet goedkoper op. Alleen al om die reden kan het wel eens bijzonder lucratief zijn om klaptafels tweedehands te overwegen. Wij bij Super Seat zijn de grootste inkoper van tweedehands horeca meubilair in de Benelux en hebben dan ook het grootst mogelijke assortiment voor u in petto. Doordat er een constante instroom is van nieuwe stukken en wij werken met tweedehands materialen ligt de prijs voor u als klant heerlijk laag. U wint dan ook twee keer: niet alleen kunt u genieten van klaptafels met een bewezen kwaliteit maar bovendien zult u er slechts een fractie van de prijs voor moeten betalen. Zo hebt u meer geld over voor wat echt de essentie van de zaak is. Vergeet daarbij niet dat een tweedehands tafel een tafel is die vaak specifiek gemaakt werd op vraag van de vorige eigenaar. Een uniek stuk met een eigen verhaal waar u nu deel van uit kunt maken.

Tweedehands klaptafels bij Super Seat

Hebt u een partij klaptafels gezien waarvan u helemaal weg bent? Aarzel dan niet om contact op te nemen: zo goed als het hele assortiment is direct uit voorraad leverbaar en hebt u in geen tijd in uw zaak staan. Zo hoeft u geen weken te wachten en hebt u meteen waar voor uw geld. Qua betaling aanvaarden wij cash, overschrijving en PIN maar er zijn ook flexibele opties voor wie er zoekt. Indien u zelf een partij tweedehands horeca meubilair verkoopt doen wij u graag een bod. Het enige wat u daarvoor hoeft te doen is ons een mail sturen inclusief een foto van de partij meubelen die u verkoopt. Eventueel is er na overleg zelfs een soort ruilhandel mogelijk voor de partij klaptafels die u wenst. Bent u bezig met de organisatie van een evenement of stelt u een tijdelijk terras op? Dan is het ook mogelijk om alle tweedehands stukken uit ons assortiment te huren. Een flexibele oplossing voor wie dat nodig heeft! Hebt u nog een vraag? Neem dan gerust contact op en wij helpen u graag verder.