Horecameubilair
outlet
0
Selecteer een pagina
Laagste prijsgarantie Cash & Carry Transportservice 5500 m² voorraad
Laagste prijsgarantie
Cash & Carry
Transportservice
5500 m² voorraad

Toont alle 23 resultaten

Goedkope klapstoelen bij Super Seat outlet

Je klapstoelen zijn versleten en eigenlijk afgedaan. Je horecagelegenheid kan een make over gebruiken om nieuw publiek te trekken. Je start een onderneming in de verhuur van stoelen voor feesten en partijen. Een paar situaties waarin je op zoek bent naar een partij stoelen. Het liefst zo voordelig mogelijk natuurlijk. Super Seat kan je helpen. Wij kopen grootschalig gebruikte stoelen en ander horeca meubilair in – van terrastafels en lounge banken tot zitzakken, stapelstoelen en klapstoelen. Doordat we groots opkopen en ons met name richten op tweedehands items, kunnen we deze voor een scherpe prijs aanbieden.

Daarbij is ons aanbod gevarieerd. We kunnen daarom zeggen dat je voor elke stijl en ieder design wel een bijpassende stoel, tafel of aanverwante accessoire kan vinden in ons assortiment. Daarbij leveren we meubels voor binnen gebruik en buiten gebruik. En hebben we binnen ons aanbod ook oog voor praktisch gemak, comfort, design en functionaliteit. Iedere koper heeft andere wensen. Waar de één bijvoorbeeld zoekt naar een oogstrelende designer stoel, zal de ander een voorkeur hebben voor een makkelijk schoon te houden praktische stoel.

De klapstoel verdient in dit opzicht extra aandacht. Vaak komen de klapstoeltjes alleen tevoorschijn op de camping of bij een vergadering. Of ze worden van zolder gehaald voor een grote verjaardag. Je denkt al snel aan een aluminium geval, een beetje wiebelig en in ieder geval niet erg stijlvol. Ze zijn handig, zeker. Want ze zijn makkelijk te vervoeren en bergen daarna vlot weer op. Zo hoef je ze het grootste gedeelte van het jaar niet te zien. Een fijne bijkomstigheid. Dit maakt de klapstoel tot een ondergewaardeerd meubelstuk. Er zijn zoveel klapstoelen te vinden die namelijk wel heel mooi van design zijn en daarbij niets aan hun praktisch gebruiksplezier verliezen.

Klapstoelen om van te houden

Bij Super Seat houden we dan ook van klapstoelen. We kopen daarom graag en op grote schaal tweedehands klapstoelen op. We letten daarbij op design en gebruiksplezier, zodat we je een gevarieerd aanbod kunnen bieden. Ga je voor een pittoreske uitstraling van je kleinschalige buitenterras? Dan passen onze oud houten bistro klapstoelen misschien binnen je design. Ga je voor een vintage uitstraling? Ook daarvoor hebben wij bijpassende klapstoelen. Ben je benieuwd geworden, dan nodigen we je van harte uit in onze showroom. Dan kun je gelijk ook de kwaliteit en het zitcomfort van de tweedehands klapstoelen testen.

Is uitstraling minder van belang voor jou, en zoek je een wat simpelere partij chromen klapstoelen? Dan zit je bij Super Seat ook gewoon goed hoor. Een klapstoel blijft nu eenmaal super functioneel. Voor feesten, vergaderingen en bijeenkomsten zet je in een handomdraai een heel stel klapstoelen uit. En naderhand kun je deze gemakkelijk invouwen en weer opbergen. Maar ook op buiten terrassen zijn ze om dezelfde reden heel praktisch.

En wat te denken van een ondernemer die geen vaste standplaats heeft, zoals de uitbater van een food truck? De ene dag hier, de andere dag daar. Een set klapstoeltjes garandeert dan niet alleen een vlotte op- en afbouw van je terrasje maar verzekert je ook van vervoersgemak. Nog een reiziger met stoelen is de verhuurder van horeca meubilair. De verhuurder profiteert van alle gemakken van de klapstoel en misschien met name in het transport. Voor aanvullend vervoersplezier leveren bij Super Seat ook bijvoorbeeld de klapstoelen kar of trolley. Van A naar B reizen en stoelen in- en uitladen wordt op deze manier een fluitje van een cent. Ben je benieuwd naar deze transport karren? Neem alvast een kijkje in onze webshop.

Waar wij voor staan bij Super Seat

Of je nu op zoek bent naar een set van vier tweedehands klapstoelen of een grote partij tweedehands horeca stoelen nodig hebt, bij Super Seat kunnen we snel leveren. Bijna al onze meubels kopen we op grote schaal in. Daardoor hebben we een ruime eigen voorraad. De kans is dus groot dat als je je oog hebt laten vallen op een bepaald meubel, we dit direct kunnen leveren. Geen wachttijden dus. Fijn. Ook als je bijvoorbeeld last-minute een partij klapstoelen nodig hebt.

Misschien lokt de prijs en snelle levering je aan, maar heb je twijfels bij de kwaliteit van tweedehands meubels? Maak je geen zorgen. Bij Super Seat staan we voor kwalitatief goede producten. Zo controleren wij bij elke partij meubels de staat van dienst voordat we deze opkopen. Als herstelwerkzaamheden gevraagd zijn, dan voeren we deze uit voordat we de horeca meubels door verkopen. Je mag er helemaal vanuit gaan dat klapstoelen of andere meubelstukken aangekocht via Super Seat nog heel wat jaartjes mee gaan. Eerst zien dan geloven? We begrijpen je. Je bent van harte welkom in onze showroom in Schiedam om de kwaliteit eens grondig onder de loep te nemen.

Ben je nog niet in de gelegenheid om langs te komen, maar wel benieuwd naar ons aanbod in klapstoelen en ander horeca meubilair? Ons volledige assortiment staat online. Speur alvast wat rond. Elk meubelstuk wordt in het kort beschreven en is natuurlijk voorzien van een foto. Handig: je ziet ook gelijk hoeveel stuks we van een bepaald artikel op voorraad hebben. En de prijs wordt weergegeven per stuk, maar ook vaak voor een partij. Dat is de bulk prijs. Mocht je nu iets zoeken wat wij niet direct aanbieden, aarzel dan niet om je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Wij blijven mooi horeca meubilair opkopen, en via de nieuwsbrief blijf je op de hoogte van onze nieuwste aanwinsten.