Horecameubilair
outlet
0
Selecteer een pagina
Laagste prijsgarantie Cash & Carry Transportservice 5500 m² voorraad
Laagste prijsgarantie
Cash & Carry
Transportservice
5500 m² voorraad

Horeca terrasstoelen

Het terras is voor veel horecazaken misschien wel het belangrijkste gedeelte van de zaak, zeker als de zaak gevestigd is in een gezellig stadshart of in het centrum van een wat grotere plaats. Zeker als mensen wat te kiezen hebben is de uitstraling van het terras vaak van doorslaggevende betekenis bij de keuze die de klant maakt. Behalve uitstraling is ook stevigheid van het buitenmeubilair erg belangrijk, en dus bied je je publiek altijd stevige en solide horeca terrasstoelen. In ons enorme aanbod zul je zien dat stevigheid zeker niet ten koste hoeft te gaan van de uitstraling van en horeca terrasstoel.

Stormachtige ontwikkeling horeca terrasstoelen

De tijd van de vaak witte klapstoel en de al even vaak witte en wiebelige klaptafel is geweest. Meubilair voor op het terras heeft zich stormachtig ontwikkeld ook omdat de consument dezelfde mate van comfort op het terras verwacht dat binnen geboden wordt. Ook buiten wil de klant ontspannen kunnen eten zonder zich zorgen te hoeven maken over de wankele tafel en niet stevig stoelen. En dus koop je terrasstoelen die in elk geval stevig zijn. Daarnaast laat je de horeca terrasstoelen aansluiten bij de sfeer van de rest van je bedrijf en passen ze uiteraard perfect bij de tafels voor buiten.

De permanente en mobiele terrasstoel

Over terrasmeubilair en terrasstoelen gesproken, in grote lijnen onderscheiden we twee soorten terrasstoelen: de permanente en de mobiele. De permanente versie plaats je aan het begin van het seizoen en haal je pas weer weg als het te koud wordt om nog buiten te zetten, de mobiele terrasstoel voor de horeca zet je flexibel in en haal je elke avond naar binnen. De mobiele versie kun je bovendien ook binnen gebruiken, mocht dat bijvoorbeeld door drukte noodzakelijk zijn. Als je het hebt over terrasstoelen dan valt er dus nogal wat te kiezen.

Solide en comfortabel; ideaalbeeld terrasstoelen

Terrasmeubilair dat bij elkaar past is natuurlijk het ideaalplaatje, want een mooie terrasstoel bij een tafel in een complet anders stijl staat niet en lokt geen extra bezoekers naar het terras. Dan kiezen mensen op hun gevoel toch eerder voor het terras waar alles wel klopt en de meubels wél bij elkaar passen. Aan de andere kant is het ook zo dat als mensen goed gegeten hebben aan een solide terrastafel een stevige comfortabele stoel, dan zullen ze niet snel meer naar een ander gaan. Je weet dus dat je moet zoeken hier.

Groot aanbod terrasmeubilair

Ons aanbod is groot. Niets voor niets zijn we de grootste opkoper van gebruikt horecameubilair in de Benelux. Dat betekent ook meteen dat ons aanbod erg groot is. En dat er logischerwijs sprake is van een sterk wisselend aanbod. Wat je morgen ziet, kan morgen wel al verkocht zijn. En wat er nu niet is, kan er prima overmorgen wel zijn. Zaak dus om ook wat betreft terrasstoelen de webshop regelmatig in de gaten te houden. Inschrijven voor onze nieuwsbrief is ook handig als je op de hoogte wil blijven van ons aanbod. Dat doe je hier en dat is uiteraard gratis.