Horecameubilair
outlet
0
Selecteer een pagina
Laagste prijsgarantie Cash & Carry Transportservice 5500 m² voorraad
Laagste prijsgarantie
Cash & Carry
Transportservice
5500 m² voorraad

Resultaat 1–28 van de 56 resultaten wordt getoond

Het interieur is het visitekaartje van elke horecagelegenheid, dit in de wetenschap dat je maar een keer de kans krijgt om een verpletterende eerste indruk te maken. Van een allegaartje en meubels die totaal niet bij elkaar passen, zal geen klant onder de indruk raken. Bovendien nodigt dit mensen  niet bepaald uit om eens binnen te stappen. Meubels moeten uitstralen wat jij als ondernemer uit wilt stralen en samen met accessoires bepalen de meubels voor een groot deel de uitstraling van je onderneming. Binnen het brede aanbod aan horecameubels spelen horeca tafels een prominente rol.

Horeca tafels heb je in tal van verschillende uitvoeringen, in diverse maten, kleuren en stijlen. Zoals gezegd is het belangrijk bij elkaar passende meubels in een bepaalde stijl te kiezen, meubels die bij elkaar passen en aanvullen en samen een sfeervol geheel vormen. Aan een horecatafel moet de klant zich meteen lekker voelen. De tafel moet daarnaast vooral functioneel zijn en stevigheid bieden. Op een goede horecatafel durf jij je drankje – ongeacht de drukte- te laten staan zonder. Want dat drankje staat er stevig en daar gebeurt niets mee. Bovendien moeten de tafels ook goed bij de horecazaak zelf passen. Is een warme sfeer binnen de zaak erg belangrijk? Dan zijn houten horeca tafels bijvoorbeeld een erg goede optie.

De fraaie uitstraling van een horeca tafel

Uiteraard is het afhankelijk van de stijl voor welke horeca tafels je kiest. Bovendien is het afhankelijk van het publiek dat je hebt. Horeca tafels zijn in een restaurant uiteraard anders dan in een bruin café; bied je wat betreft eten alleen een bitterbal aan of zet je de klant een compleet diner voor. Het zijn allemaal zaken die een rol spelen in de keuze voor een geschikte horecatafel. In een restaurant is een solide tafel misschien nog wel belangrijker dan de uitstraling van de tafel, al is functionaliteit uiteraard ook prima te combineren met een fraaie uitstraling. Het is tegenwoordig overigens ook mogelijk om zelf je tafel samen te stellen. In dat geval maak je eerst een keuze voor een onderstel en daar zoek je vervolgens een tafelblad bij. Heb je een restaurant, houd dan ook rekening met de kleinste gasten. Houd er rekening mee dat er een kinderstoel bij de tafel geplaatst moet kunnen worden en wel zo dat de kleine meid of kleine jongen ook echt aan tafel zit. Er zijn kortom allerlei zaken die bepalen wat boor jou de ideale horecatafel is.

Check regelmatig ons veelzijdige aanbod

Dat we ook op het gebied van horeca tafels zo’ uitgebreid aanbod hebben is niet zo verwonderlijk, want ondertussen zijn we er trots op dat we ons de grootste opkoper van gebruikt horecameubilair mogen noemen. Dat betekent dus ook dat we altijd een ruime voorraad hebben en dat de snel uit voorraad kunnen leveren. Onze prijzen zijn buitengewoon aantrekkelijk en behalve horeca tafels bieden we caféstoelen, klapstoelen en vintage stoelen, stackchairs en stapelstoelen. Check ook onze aantrekkelijke gebruikte lounge collectie. Omdat we blijven inkopen, is er sprake van een steeds wisselende collectie en is het dus zeer de moeite waard om regelmatig een kijkje op onze webshop te nemen. Als jij je hier inschrijft voor de gratis nieuwsbrief, blijf je eveneens op de hoogte van ons zeer ruime en steeds wisselende aanbod aan horecameubilair.

Gebruikte statafels

Welke horecagelegenheid beschikt tegenwoordig nou niet meer over statafels? Statafels gebruik je bijvoorbeeld om ruimte te besparen, terwijl gebleken is dat mensen liever aan een statafel ‘hangen’ dan dat ze heel lang aan een tafel zitten. Met statafels creëer je bovendien een bepaalde, informelere sfeer. Je staat, loopt en ontmoet zo sneller andere leuke mensen met wie je gemakkelijker een praatje maakt. Statafels heb je dus om uiteenlopende redenen in je zaak. Check ons aanbod aan statafels en ontdek het gevarieerde aanbod aan gebruikte statafels, die je zowel binnen als buiten gebruikt. Hier koop je een statafel tweedehands van hoge kwaliteit. De tafels zijn namelijk allemaal in zeer goede staat, maar je betaalt er geen enorm bedrag voor. Dit is ideaal wanneer jij niet teveel aan je meubilair wilt spenderen.

De veelzijdige statafel

Hoewel er uiteraard verschil zit in maat en uitvoering van en statafel, kun je in het algemeen twee soorten statafels onderscheiden. Je hebt de opklapbare statafel, die je voor speciale gelegenheden plaatst en na afloop met een statafelhoes weer opruimt, en je hebt de statafel die vast onderdeel van het interieur is. Deze statafels zijn vaak van hout en zijn veel massiever en meer solide. Het opklapbare exemplaar zet je ook buiten, als de weersomstandigheden dat toelaten en deze statafels zijn minder solide en vaak kleiner dan de massieve houten uitvoeringen. Statafels heb je behalve in verschillende maten en kleuren, ook in ronde en rechthoekige vorm. Wat dat betreft heeft de statafel de afgelopen jaren een behoorlijke ontwikkeling doorgemaakt en is het een belangrijk en niet meer weg te denken meubelstuk geworden binnen de verschillende soorten horeca. Organiseer je een evenement waarvoor je entree vraagt? Vaak zie je dat bij de ingang mensen aan een statafel zorgen dat de bezoekers hun bijdrage betalen. Een statafel heeft dus heel veel verschillende toepassingsmogelijkheden. Het is in elk geval meer dan een tafel waar een groepje mannen en vrouwen op de ellebogen leunend een drankje drinkt.

Behalve gebruikte statafels bieden we hier ook vintage tafels, cafétafels, klaptafels, eettafels, lage tafels en losse tafelbladen aan. Combineer je statafels met andere tafels om zo weer een geheel te creëren in een bepaalde sfeer of volgens een bepaald thema.

Steeds en ander aanbod

In onze webshop vind je een uitgebreid aanbod aan gebruikt horecameubilair. Ons aanbod is buitengewoon groot en ondertussen mogen we ons dan ook de grootste opkoper van gebruikt horecameubilair van de Benelux noemen, en daar zijn we trots op. Behalve tafels bieden we veel meer en vind je bij ons eigenlijk alles op het gebied van horecameubilair, voor zowel binnen als buiten. Het kwalitatief nog uitstekende meubilair bieden we aan tegen bijzonder aantrekkelijke prijzen. Omdat we actief blijven en steeds weer meubilair inkopen, is het verstandig regelmatig onze webshop te checken, Als je je inschrijft voor onze gratis nieuwsbrief blijf je ook op de hoogte van onze steeds wisselende collectie. Het is heel simpel; vind je hier geen geschikt horecameubilair, dan vind je het echt nergens.

Daarnaast vind je in onze webshop ook een ruim aanbod aan horeca tafels, overzichtelijk gerubriceerd in categorieën. Ook wij bieden overigens losse tafelbladen aan die je op een zelf uitgezocht onderstel kunt plaatsen om zo een geheel eigen tafel samen te stellen. Daarnaast bieden we onder meer vintage tafels, cafétafels, klaptafels, eettafels en lage tafels, waardoor iedereen hier – ongeacht het soort horecaonderneming dat je runt- de perfecte horecatafel vindt. Uiteraard zijn de aangeboden tafels er in verschillende afmetingen en kleuren.

CHRISTMAS IS ABOUT GIVING!
Klik hier voor alle acties en kortingen
OP=OP