Horecameubilair
outlet
0
Selecteer een pagina
Laagste prijsgarantie Cash & Carry Transportservice 5500 m² voorraad
Laagste prijsgarantie
Cash & Carry
Transportservice
5500 m² voorraad

Ook op het terras van je zaak moet het altijd sfeervol zijn. Mensen moeten graag op je terras willen zitten, op comfortabele stoelen en solide tafels. Belangrijk is ook nu weer dat het horeca meubilair voor buiten bij elkaar past en aansluit bij de uitstraling van de rest van je zaak. Waarom is het ene terras altijd vol en blijft de ander leeg? Dat heeft dus onder meer te maken met het meubilair dat je buiten hebt staan. Meubilair bepaalt namelijk voor het grootste deel de sfeer van een terras, zoals mensen tegenwoordig aan alles hogere eisen stellen en dus ook op je terras op een goede stoel willen zitten.

Ook buiten wil je comfort en sfeer bieden

Het is de mooiste tijd van het jaar, de tijd dat je elke dag je terras klaar maakt voor weer een heerlijk zomerdag. Besef wel dat je ook buiten voor het beste moet gaan en een sfeertje moet zien te creëren. Zorg dus dat je terrasstoelen en terrastafels bij elkaar passen en bezoekers comfort bieden. Mensen willen ook buiten aan een stevige tafel zitten. De moderne klaptafels en klapstoelen bieden die stevigheid en ze zijn bovendien in allerlei uitvoeringen en stijlen verkrijgbaar waardoor je ook buiten eenheid uitstraalt. Ook de voor buiten ideale statafels heb je in allerlei uitvoeringen en vergeet ook niet zaken als afvalbakken en heaters, want vaak willen mensen nog best even blijven zitten, ook als het zonnetje al onder is gegaan. Voor horeca meubilair industrieel ben je bij ons aan het juiste adres! Wij verkopen namelijk uitsluitend het beste meubilair tegen erg scherpe prijzen.

Parasol als eyecatcher

Vergeet je geen parasols te plaatsen en besef dat hoe fraai je horeca meubilair buiten ook is en hoe goed het bij elkaar aansluit een parasol echt beeldbepalend is voor je terras. Ook een parasol moet dus passen bij de rest van het meubilair en parasols zijn vaak de eyecatchers van je terras. Koop ook een aantal mooie loungesets voor buiten, of overweeg eens  diningsets en vergeet zeker ook sfeervolle verlichting niet. Kortom; ook buiten bepaalt de uitstraling vaak of mensen wel of niet op je terras willen zitten. Je wilt natuurlijk ook in het bezit zijn van mooie en luxe horeca meubilair voor buiten. Het is namelijk echt een eyecatcher die de aandacht trekt van voorbijlopende mensen.

Check regelmatig de webshop

In ons aanbod vind je een ruim aanbod horecameubilair voor zowel binnen als voor buiten. We mogen ons de grootste inkoper van gebruikt horecameubilair noemen en waar zijn we trots op en daar doe jij je voordeel mee. In onze webshop bieden we kwalitatief uitstekend horecameubilair voor buiten en binnen aan tegen bijzonder aantrekkelijk prijzen. Uiteraard blijven we steeds actief inkopen en dus is het verstandig om zeer regelmatig eens en kijkje te nemen in onze webshop simpelweg omdat het aanbod steeds weer anders is. Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief blijf je ook prima op de hoogte blijven van ons aantrekkelijk geprijsde aanbod horecameubilair.

Bekijk ons horeca meubilair

Bekijk hier onze stoelen

>

Kom ook eens langs
in onze showroom

Plantijnweg 20
4104 BB Culemborg


Maandag t/m Vrijdag
van 10:00 tot 17:00uur

WAT IS SUPERSEAT

Super Seat is de grootste nieuw en gebruikt horeca meubilair opkoper van de Benelux. Wij hebben altijd een zeer ruime voorraad, direct leverbaar tegen lage prijzen. Ons assortiment bestaat o.a. uit gebruikte caféstoelen, tweedehands en nieuwe klapstoelen, gebruikte design/vintage stoelen, tweedehands stackchairs en stapelstoelen. Ook een uitgebreide tweedehands lounge collectie en nog veel meer! Neem gerust een kijkje in de shop voor de gehele collectie van nieuw en tweedehands horecameubilair. Geregeld wordt de collectie aangevuld met een nieuw assortiment. Schrijf je dus onderaan in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste binnenkomers.