Horecameubilair
outlet
0
Selecteer een pagina
Laagste prijsgarantie Cash & Carry Transportservice 5500 m² voorraad
Laagste prijsgarantie
Cash & Carry
Transportservice
5500 m² voorraad

Horeca inrichting tweedehands

Bekijk al onze horeca inrichting producten

Horeca interieur tweedehands: van groot belang

Quizvraag: wat is het eerste dat u opvalt wanneer u bij iemand anders thuis komt? Of zelfs maar wanneer u een zaak binnenstapt waar u nooit eerder was? Het antwoord zal zo goed altijd altijd het interieur zijn. Die speciale tafel, die leuke stoelen of dat ene detail aan de muur. En dat terwijl de kans groot is dat vanaf u gewoon bent aan iets het niet eens meer echt opvalt tot het moment dat er terug verandering merkbaar is. Om maar te zeggen: het belang van een goede inrichting in een horecazaak valt eigenlijk niet te onderschatten. Sterker zelfs, het is haast onmogelijk om het belang hiervan te overschatten!

Een goed interieur is wat mensen de zaak binnen lokt en terug doet komen. Hier en daar wat vintage stoelen of een eye catcher kan wonderen doen. Het beste nieuws? Echt duur hoeft dat zelfs niet te zijn. Een horeca inrichting tweedehands is een inrichting die steunt op bewezen kwaliteit zonder het bijbehorende prijskaartje van het nieuw te moeten kopen. Ideaal voor wie zijn interieur wilt veranderen of net gestart is en het al zwaar genoeg heeft met alle kosten. Zeker als u van interieur wenst te veranderen zou het toch zonde zijn om weer een dergelijke grote uitgave te moeten boeken?

Horeca inrichting tweedehands: voor elk wat wils

U denkt nu vast dat een horeca interieur tweedehands gelijk staat met een gebruikt en afgeleefd interieur waar toch geen enkele serieuze zaak iets mee is? Niets is echter minder waar. Er zijn tientallen tot honderden redenen waarom zaken geen nood meer hebben aan hun bestaande inrichting. Misschien is de zaak failliet gegaan of kampte de eigenaar met gezondheidsproblemen. Eventueel werd er gewoon beslist om te stoppen of is de zaak overgekocht. Of misschien is het wel zo simpel als dat de eigenaars opteerden voor een volledig nieuw interieur.

Als grootste opkoper van tweedehands horeca meubels in de Benelux weten we bij Super Seat waarmee we eigenlijk bezig zijn. Weten we ook wat de nodige kwaliteit bezit om terug de markt op te komen. Tweedehands betekent niet dat iets afgeleefd is maar voornamelijk dat er keuze zat is. Het betekent ook dat er heel wat spullen in ons assortiment te vinden zijn die op maat gemaakt werden. Spullen die met andere woorden volstrekt uniek zijn. Op zoek naar het ideale complement voor uw lounge café? De zetel die picture perfect zou staan in het interieur van uw hippe keet of die vintage ijscokar in uw bar met jaren ’50 als thema? De kans is groot dat u het bij een gewone aanbieder nooit zou vinden. Bij horeca interieur tweedehands echter? Zou het voornamelijk gek zijn als u het niet kon vinden.

Horeca inrichting tweedehands: praktisch, chique of beiden?

Bij de inrichting van iedere zaak komt u voor keuzes te staan. Het is niet alleen voldoende om een interieur klaar te krijgen dat knap is en beantwoord aan uw hoge verwachtingen. Het is ook belangrijk om bij de inrichting rekening te houden met de praktische kant van de zaak. Is er voldoende loopruimte voor de bediening door te kunnen laten? Zijn de tafels en stoelen gemakkelijk te verzetten of te verschuiven? Als u opteert voor een terras: is dat gemakkelijk op te bouwen en af te breken tijdens de wintermaanden? Het zijn stuk voor stuk vragen waar veel te veel eigenaars op voorhand nooit over nadenken. Het is dan ook aangewezen om bij de aanschaf van een horeca interieur tweedehands er wel eens diepgaand over na te denken.

Praktisch hoeft overigens in geen geval te betekenen dat het er niet uit ziet. Zo zijn er tal van tweedehands restaurant stoelen van echte klassezaken die desondanks ook stapelstoelen zijn. In de wereld van vandaag hebben we gelukkig al geleerd praktisch met stijlvol te combineren. Een horeca inrichting tweedehands is altijd de balans zoeken tussen wat het mooiste eruit ziet en wat het handigste in de praktijk zal zijn. Gelukkig zijn er van die momenten, zijn er soms van die stukken die het beste van beide werelden combineren. Door even te grasduinen in onze brede selectie kunt u zonder enige twijfel tal van klaptafels en stapelstoelen vinden die niet mis zouden staan in een sterrenzaak.

Horeca interieur tweedehands: een oplossing op maat

Een horeca inrichting op poten zetten is een proces dat heel wat voeten in de aarde heeft. Zelfs bij een goedkope oplossing als een horeca inrichting tweedehands is het niet altijd evident om het kapitaal gelijk op tafel te kunnen leggen. Maar misschien hoeft dat ook wel helemaal niet. Misschien hebben wij wel een perfecte oplossing voor u in de aanbieding. Als grootste opkoper van tweedehands horeca materiaal in de Benelux zijn wij immers altijd geïnteresseerd in nieuwe partijen meubilair en unieke stukken interieur. Bent u van plan uw inrichting stevig onder handen te nemen en te vernieuwen? Dan is er eventueel een mogelijkheid om uw inrichting om te ruilen voor het horeca interieur tweedehands van uw dromen. Wat ook altijd kan is een partij tweedehands horeca meubelen van ons huren. Als u zit met een evenement of de directe aankoop gewoon nog een te grote stap is. Zit u nog met andere vragen of hebt u een concreet voorstel? Aarzel dan niet om contact op te nemen en we helpen u graag verder.

Horeca inrichting tweedehands: voor een nieuw elan

Het is niet voor niets dat tal van zaken om de zo veel tijd een drastische koerswijziging ondergaan. Het is niet toevallig dat supermarkten om de aantal maanden beslissen om hun interieur een grondige make over te geven. Een nieuwe inrichting doet mensen praten, doet mensen nieuwsgierig zijn. En die interesse van het grote publiek op kunnen wekken is zo goed als onbetaalbaar. Dat terwijl de aankoop van een horeca interieur tweedehands bijzonder betaalbaar is. De manier om uw zaak een nieuw elan te geven zonder daarvoor diep in de kosten te gaan. Waarom zou u ook fortuinen uitgeven aan reclame en dergelijke zaken als het effect daarvan slechts een fractie zal zijn van wat een nieuw interieur teweeg kan brengen? Denk er maar eens over na: als uw favoriete zaak of zelfs maar eentje die u niet kent zijn inrichting aanpast hebt u het gemerkt of op zijn minst van gehoord. Waarom dan zelf ook niet gebruik maken van het krachtige middel van de menselijke nieuwsgierigheid?

Dankzij Super Seat hebt u nu ook de kans om dat veel goedkoper te doen dan u ooit kon denken.

Bekijk hier onze stoelen

>

Kom ook eens langs
in onze showroom

Plantijnweg 20
4104 BB Culemborg


Maandag t/m Vrijdag
van 10:00 tot 17:00uur

WAT IS SUPERSEAT

Super Seat is de grootste nieuw en gebruikt horeca meubilair opkoper van de Benelux. Wij hebben altijd een zeer ruime voorraad, direct leverbaar tegen lage prijzen. Ons assortiment bestaat o.a. uit gebruikte caféstoelen, tweedehands en nieuwe klapstoelen, gebruikte design/vintage stoelen, tweedehands stackchairs en stapelstoelen. Ook een uitgebreide tweedehands lounge collectie en nog veel meer! Neem gerust een kijkje in de shop voor de gehele collectie van nieuw en tweedehands horecameubilair. Geregeld wordt de collectie aangevuld met een nieuw assortiment. Schrijf je dus onderaan in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste binnenkomers.