Horecameubilair
outlet
0
Selecteer een pagina
Laagste prijsgarantie Cash & Carry Transportservice 5500 m² voorraad
Laagste prijsgarantie
Cash & Carry
Transportservice
5500 m² voorraad

Gebruikte stoelen voor de horeca kopen

Gefeliciteerd met uw nieuwe horecagelegenheid! Nu u eindelijk de koop gesloten heeft, is het tijd om uw zaak in te richten. Dat kan nog een hele klus zijn, want de uitstraling van uw zaak is natuurlijk het visitekaartje wat u bij uw klanten achterlaat. Daarom is het belangrijk om goed na te denken over de inrichting. Vintage meubels is de sleutel voor uw succes. Vintage is tijdloos en onverminderd populair. Gebruikte stoelen kopen is dan ook een goede zet. Gebruikte stoelen voor in de horeca koopt u bij Super Seat.

Bekijk onze horeca stoelen

Waar let u bij gebruikte stoelen op

Kwaliteit en comfort staan bij gebruikte stoelen voorop. Uw klanten horen op deugdelijke stoelen te zitten die geen gebreken vertonen. Daarnaast is het van belang dat uw klanten lekker zitten. Het doet de omzet van uw zaak natuurlijk geen goed wanneer mensen overhaast vertrekken omdat ze niet lekker op de stoelen zitten. De gebruikte stoelen die te koop zijn bij Super Seat voldoen aan de kwaliteitseisen en zien er fantastisch uit. Kijk ook eens naar ons overige aanbod, zoals een tweedehands eettafel welke u heel goed kunt combineren met de gebruikte stoelen voor in de horeca.

Waarom zou u voor gebruikte stoelen moeten kiezen

Vooropgesteld wordt dat u niets moet en alles mag. Toch is het een feit dat gebruikte stoelen vaak meer sfeer uitstralen dan nieuwe strakke design meubelen. Gebruikte stoelen uit de horeca vertellen een verhaal. Ze laten zien dat ze geleefd hebben. Denkt u er eens over na welke prachtige verhalen ze hebben ‘gehoord’. Relaties die tot stand zijn gekomen, verdriet wat ze hebben meegemaakt en de gezelligheid die ze mede hebben gecreëerd. Het klinkt wat zweverig wellicht, maar wij vinden deze gedachte nu juist zo mooi aan gebruikte stoelen en vintage meubels. Er is dan ook geen mooier project dan uw zaak inrichten met gebruikte stoelen uit de horeca.

Modellen gebruikte stoelen

Er zijn veel verschillende modellen gebruikte stoelen. Of u nu houdt van een industriële look of liever gaat voor een brocante uitstraling, gebruikte stoelen zijn er voor iedere smaak. Het mooie aan gebruikte stoelen uit de horeca is dat ze passen bij het doel waarvoor u ze koopt: plaatsing in een horecagelegenheid. Uiteraard zijn de gebruikte stoelen ook geschikt voor gebruik thuis.

Assortiment gebruikte stoelen uit de horeca bij Super Seat

Wij hebben een ruim assortiment aan gebruikte stoelen. Op onze website komt u een breed aanbod van diverse meubelen en verschillende merken tegen. Kijk bijvoorbeeld eens naar de vintage Tolix stoel. Naast stoelen koopt u bij ons onder andere ook barkrukken en eettafels om het interieur van uw zaak compleet te maken.

Waarom uw gebruikte stoelen uit de horeca bij Super Seat kopen

Het spreekt voor zich dat u uw gebruikte stoelen voor in de horeca bij Super Seat koopt. Naast een uitgebreid aanbod, hebben wij een grote voorraad. Hierdoor kunnen wij altijd direct leveren. U kunt bij het plaatsen van de bestelling direct zien hoeveel stuks er nog op voorraad zijn. Zo krijgt u nooit met teleurstellingen te maken. Onze gebruikte stoelen zijn bijzonder scherp geprijsd, waarbij u bij sommige artikelen gebruik kunt maken van scherpe bulkprijzen. Bij vragen en opmerkingen staat onze klantenservice u graag te woord. Profiteer vandaag nog van de voordelen van
bestellen bij Super Seat.

Bekijk hier onze stoelen

>

Kom ook eens langs
in onze showroom

Plantijnweg 20
4104 BB Culemborg


Maandag t/m Vrijdag
van 10:00 tot 17:00uur

WAT IS SUPERSEAT

Super Seat is de grootste nieuw en gebruikt horeca meubilair opkoper van de Benelux. Wij hebben altijd een zeer ruime voorraad, direct leverbaar tegen lage prijzen. Ons assortiment bestaat o.a. uit gebruikte caféstoelen, tweedehands en nieuwe klapstoelen, gebruikte design/vintage stoelen, tweedehands stackchairs en stapelstoelen. Ook een uitgebreide tweedehands lounge collectie en nog veel meer! Neem gerust een kijkje in de shop voor de gehele collectie van nieuw en tweedehands horecameubilair. Geregeld wordt de collectie aangevuld met een nieuw assortiment. Schrijf je dus onderaan in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste binnenkomers.