Design meubels kopen: overweeg eens tweedehands te kopen

Eindelijk heeft u dat mooie pand gekocht waar u uw eigen horeca onderneming in wilt gaan starten. Nu is het tijd voor het leukste deel: de zaak inrichten. Natuurlijk brengt u uw eigen stijl aan, maar het is ook belangrijk om erover na te denken of dit de stijl is waarmee u uw doelgroep bereikt. U hoeft niet alles nieuw te kopen, sterker nog: tweedehands is vaak een uitstekende keuze. Kiest u voor tweedehands design meubels, dan zit u gebeiteld.

Bekijk onze design meubels

Welke design meubels kiest u?

Er is erg veel keuze als het gaat om tweedehands design meubels. Om de prijs hoeft u het in ieder geval niet te laten. U dient een overweging te maken of u stoelen en tafels voor buiten of binnen nodig heeft. Verwacht u dat u regelmatig moet schuiven met het meubilair dan is het verstandig om lichtgewicht design meubels te kiezen. Zoekt u iets in de trant van een stamtafel, dan is een robuust model goed geschikt. Voor op het terras zijn stapelbare stoelen en inklapbare tafels erg handig om ze goed te kunnen opbergen bij slecht weer.

Design meubels bij Super Seat kopen

Op onze website staan design meubels overzichtelijk weergegeven. U vindt hierdoor snel wat u zoekt. Wij kunnen direct uit voorraad leveren waardoor u nooit lang op uw design meubels hoeft te wachten. Wij hanteren lage prijzen voor de tweedehands meubelen en soms hebben we bij bepaalde producten een bulk aanbieding waarbij geldt dat u voor bijvoorbeeld een partij gebruikte stoelen goedkoper uit bent.

Bekijk hier onze stoelen

>

Kom ook eens langs
in onze showroom

Plantijnweg 20
4104 BB Culemborg


Maandag t/m Vrijdag
van 10:00 tot 17:00uur

WAT IS SUPERSEAT

Super Seat is de grootste gebruikt horeca meubilair opkoper van de Benelux. Wij hebben altijd een zeer ruime voorraad, direct leverbaar tegen lage prijzen. Ons assortiment bestaat o.a. uit gebruikte caféstoelen, tweedehands klapstoelen, gebruikte design/vintage stoelen, tweedehands stackchairs en stapelstoelen. Ook een uitgebreide tweedehands lounge collectie en nog veel meer! Neem gerust een kijkje in de shop voor de gehele collectie van tweedehands horecameubilair. Geregeld wordt de collectie aangevuld met een nieuw assortiment. Schrijf je dus onderaan in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste binnenkomers.